ilanlarda gördügüm çogu üst cc motosikletlerde model eski km az,yüksek model km çok :silent: ilginç bir durum normalde tam tersi olması gerekli
ama bizim ülkemizdeki çakal vatandaşlar kullanıyorlar motorlarını zaten % 80'i servise uğramıyor haliyle servis bakım evraklarıda yok düzenli km yazılsın,sonra km 50.000 olmuş niyeti satmak motoru 25.000 den bişey olmaz sağlam makina bu düşüncesi ile km saatini azcık sadece 25.000 km geri alıyor bir bakmışsın motor olmuş 20.000 de.2004 veya 2005 altındaki modelleri zaten yazmıyorum ,orjinal 20.000 veya 25.000 km diye ilan verip satmaya çalışıyorlar işten anlamayan bir vatandaşta alıyor O motosikleti kullandıkça başlıyor motosiklete söylenmeye

r:
motosiklet bu uçak degil büyük şehirlerde yaşayanlar için olmazsa olmaz derecede bir ulaşım aracı (park ve trafik sorunu açısından )şahsen benim için öyle durum.
öyle ilanlar varki bir kaçı belki gerçek olabilir 2000 model orjinal 9.000 km diyor :cyclopsan
11 yaşında motor 11 sene =4015 gün yapar 9.000 km desek =günde 2,2 km yapar hiç inanasım gelmiyor desem yeridir.motoru kendi halinde bırak günde 5 km yapar can sıkıntısından
ben geçen sene aldıgımda motoru 23 bim küsür km de idi şu an 40.450 km ye geldi ortalama bir senede 17 bin civarı km yapmışım normal kullanımda.günde ortalama 47 km ye filan geliyor.
söylemek istedigim alacagınız 2.el motosikletleri güzel inceleyip öyle alın,4-5 yaş üzeri motosikletlerin km saatini pek önemsemeyin zira çogunluk oynanmış km olasılıgı yüksek paracıklarınıza yazık.
havalar yağışlı ve soguk motosiklet kullanmak pek akıl işi degil ama sabahları işe giderken (İstanbul tarafiginde) araçları sağdan, soldan sollamak,gidecegin yere kısa zamanda varmak soguk havayı ve yagmuru pek hissettirmiyor,dikkatli olmakta fayda var.
tekeriniz düz bassın yolunuz açık olsun hayırlı sürüşler