Ben olsam benim gönderdiğim çiçek desenliyi tercih ederdim

Çok tatlı duracağı kanaatindeyim.
Gidon amortisörünü neden düşünüyorsun ?
papatya desenli benimde hoşuma gitti.sitede uyumlu diyor ama ya merkeze veya balataya sıkıntı çıkartırsa hiç iç açıcı olmaz,ama satıcıdan okey aldımmı sorun olmaz sanırım.papatya disc daha iyi frenleme yapar sanırım,sogutucu kanalları daha çok.
gidon amortisörü tekken sıkıntı yok agırlık önde ama artçı ile giderken bazen sıkıntı oluyor eller serbest durumda lastik yere fazla basmıyor.
dün başıma gelen bir olayı paylaşayım ;
evden çıktım kadıköy 1.köprüye dogru sardım rampada rezerve düştü motor peşinden pislik geldi karbüratöre başladı teklemeye :silent: bağlarbaşı opet'e girdim neyse yakıt aldım baktım motor boguluyor müsait bir yere çektim motor yan ayakta,birde baktım benzin muslugunun ordan yakıt damlıyor,dedim musluktan olması zor ihtimal orta sehpaya aldım motoru

ale: yan kapagı söktüm baktım sol karbütarör taşırma yapıyor.benzinciden ufak su aldım ortadan kestim karbüratör alt taliyeyi açtım içerdeki fazla yakıtı boşalttım çalıştırdım düzeldi yüksek gazda normal rolantiye bırakınca yine tekleme ve yine yakıt taşırma :silent:
pisligi atamadıgı belli ama şamandıranın takılı kalacagı aklıma gelmiyor Ergün abiye danıştım dedi şamandıran takılmıştır ufak bir pisligin yaptıgına bak koca Japan pes etti :farao:
yeniden alt taliyeden benzini boşalttım,aldım elime lokma sapını ufaktan karbüratörün altına tıklamaya başladım baktım şamandıra sesi geliyor sonra kesildi benzin dolunca tekrar çalıştırdım düzeldi göründü biraz bekledim taşırma yok sonra çıktım köprüye dogru vatan caddesine dogru yolda tekleme filan yok normale döndü gaz yemede normal.durudgumda kafama takıldıya dedim bakim varmı taşırma görünürde bişey yok,bujiye filanda baktım ne olur ne olmaz diye,her şey normale dönmüş görünüyor şimdilik ama canımı sıktı bu 2. pislik gelme olayı oldu depo çıkışına bir tane benzin filtresi takmak şart oldu artık,belki birde yakıt kesmek için musluk takarım.
böyle yolda sorun çıkartmasını hayatta sevmem,bu meret er 5 ler rezerv depo ile yol yapmayı hiç sevmiyor deponun dibinde varsa pisligi hemen çekiyor.
çeyrek deponun altına mümkünse düşürmemeli ,benden sizlere tavsiye sonra ugraşırsınız benim gibi.
bu arada bir akşam şu yakın semtteki er 5 leri bir buluşturalım fikir alış verişi yapar sohbet ederiz.
kazasız belasız yollar bizlerin olsun