arkadaşlar elinde ön sinyal ya da km saatinin kapağı olan var mı varsa bi görüşelim.
Arkadaşlar Bende er 5 alıcam ama parçası zor bulunuyormuş bulursanda çok aşırı pahalıymış bana yardımcı olun lütfen özelden
tabi var ben 46 lt givi kullanıyorum taktıgın zaman motora ayrı bi olgunluk katııyo zaten motorun daha da kalıplı duruyo istedigin zaman da çıkarıp normal bi şekilde kullanabilirsin mesela ben sadece uzun yola çıkarken takarım[COLOR="Silver"
fotosunu ekleyebilirsen sevinirim birde montaj için ayrıca parça almaya gerek varmı yoksa çanta ile satılan bağlantı aparatları yeterli oluyormu
Yakıt sarfiyatı ile ilgili bir yorumda bulunabilecek kimse yok mu yahu? Soralı 3 hafta olmuş, tek cevap yok.
Merhaba,
1 yıldır ER-5 kullanıyorum ve yakıt/performans açısından bence gayet makul diyebilirim. Ben her aldigim yakiti yazmiyorum. depoyu tam doldurdugumda ve sehirlerarasi yolculuklarda toplam maliyeti olcmek icin bi excell tablosu hazirladim.
Buna gore sadece sehirici kullanimlarda ortalama yakit tuketimim 100 km. de 4,85 litre civarı. bu deger sakin kullanim icin diyebilirim.
Sadece sehirlerarasi 100 km tuketim 3,8 litre. Bu deger ise ortalama 90-110 km hiz araligi icin diyebilirim
5000 km.lik genel kullanım ortalamam ise 100 km.de yaklaşık 3,95 litre.
Merhaba,
1 yıldır ER-5 kullanıyorum ve yakıt/performans açısından bence gayet makul diyebilirim. Ben her aldigim yakiti yazmiyorum. depoyu tam doldurdugumda ve sehirlerarasi yolculuklarda toplam maliyeti olcmek icin bi excell tablosu hazirladim.
Buna gore sadece sehirici kullanimlarda ortalama yakit tuketimim 100 km. de 4,85 litre civarı. bu deger sakin kullanim icin diyebilirim.
Sadece sehirlerarasi 100 km tuketim 3,8 litre. Bu deger ise ortalama 90-110 km hiz araligi icin diyebilirim
5000 km.lik genel kullanım ortalamam ise 100 km.de yaklaşık 3,95 litre.