bu sayfaya uğramayalı baya olmuş.
eraysarac bende cbf 150 den er-5e geçen biriyim. cbf 150 güzel motordur ve sattığım motora arada bir biniyorum. aralarında 40 kg ağırlık farkı bana kağıt üstünde önemsiz geliyodu fakat ele alınca iki motoruda baya hissettiriyo. şimdi cbf kuş gibi hafif geliyo bindiğimde. cbf er-5 ten daha yumuşak süspansiyonlara sahip. farklı sınıfta olsalarda cbf den er-5 e geçersen konfor hüsranın olabilir. buna karşın gazı açtımı uzayıp gidince konfor eksisini unutacaksındır.tabi basınca uzuyo dediğime bakma, ilk benzin hesaplamasından sonra sende benim gibi 80 i geçmeden gitmeye kasabilirsin. cbf yi 120 km hızı geçmiyo diye sattım şimdi er-5 te 80 i geçmemeye çalışıyorum. buna rağmen 4.5lt tüketimden aşağı düşemedim. benim motor 2005 model ve 30,000 km civarındaydı aldığımda, 5,500 tl ye aldım. 5,000-7,000 tl civarında fiyat istiyolar. motorun temizliğine göre değişir, fazlasıda verilmez bence. servis ve parça olarak ankarada yaşıyosan alp_tunay abim sanada yardımcı olacaktır.
Şu an motor ilanım mevcut.Rahatlık konusunada katılıyorum.
http://www.sahibinden.com/motor_buy...m_fiyati_-77WQQaXQQ16703031WQQpXQQdisplayitem
Tek sıkıntım güç.Ankarada çok hissedilmesede uzun yola çıkınca her rampada hissediyorsun.Amacım turlara katılabilmek.Ortalama 110 km süratle hareket ediyor motorlar turda.Benim CBF gazı açınca anca 110 yapıyor.Ve bu sürat devamlı olarak muhafaza edilemiyor.