Kawasaki ER-6F – 2012 Model (Foto Galeri)

çıplağı daha çok hoşuma gitti. far ve gösterge paneli sanki daha iyi olmuş.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sonunda hepsi aynı çizgide buluşuyor... Farklı bir şekil yok....
Aprilia ve ducati bu şekil konusunda diğerlerine göre çok üstün...
Güzel olmuş...
Ama ilk bakışta FZ serisini, andırıyor... :cat:

Oooooo süper olmuş :queen:, keskin hatlar müthiş, kuyruğu da gayet iyi, depo ürerindeki parçada güzel, gösterge değişik bir tasarım analog devir saati, dijital km :cat: yeşilin tonuda çok güzel :cat:

Beğendiğimi nerden çıkardın ki. Mondial bu alemin kralı. 95 yıla kalmaz birde 600cc ss yaparlarsa ozaman tadından yenmez :)

:))))) inŞ o günleri görmeyiz :)

Yağmur Fena hafta sonu nasıl olcak bilgin warmı benım bayağı bi boş vaktim olucak olmadı takılak! bu sefer rotayı ben cizerim ama yok ora uzak bura yakın yok marşa bascaz gitcez :) Hakan abide gelir.

EN de EF te şık olmuş ama Fz serisi gibi sanki, göstergeler güzel olmuş devir analog hız benzin trip ler dijital beğendim.Ama bir İtalyan gibi değil.:p

göstergesi çok güzel olmuş, selesi çok güzel olmuş, arkası çok güzel olmuş, çantası çok güzel olmuş, farları çok güzel olmuş, tekeri çok güzel olmuş, yanı çok güzel olmuş, zinciri çok güzel olmuş, deposu çok güzel olmuş, gidonu çok güzel olmuş, tekerleri çok güzel olmuş, camı, grenajları ve renkleri çok güzel olmuş :) bilmem anlatabildim mi :)

Motosikleti
Honda Crf250L
yenı kasasına aşık olmuştum zaten onun etkisinden çıkamadan buna tutuldum :D

alüminyum şaseye geçmişler sanırım yanlış görmüyorsam ama bu 2012 lerin cıkmasından hiç memnun olmadım bizim seri 3.nesile düştü off off :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar