Kawasaki Er-5 Im çalindi!

19.11.2006 tarihinde, levent de henüz 2 ay önce almış olduğum motorum çalındı.

motorum 2006 model siyah kawasaki er5 tir. gece saat 9 ila 11 arasında yemek için dışarı çıktıgım sırada calınmıştır. motorum iki arabanın arasında direksiyonu kilitli bi şekilde, tam sokak lambasının altında ve 24 saat acık olan bir taksi duragına 10 metre mesafede park halindeydi.

ne yazık ki motorumun kaskosunu henuz yaptırma fırsatı bulamamıştım. çok üzgünüm.:pale:

sol ön ve arka sinyallerim kırıktı ayrıca yesil-siyah harris marka bir tank pad var üzerinde. plakam 34 EF 3817

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun arkadaşım...plakanı falan da yazsan iyi olur, belki bi gören falan olur aramızdan...umarım yakın zamanda kavuşursun motoruna...:pale:

Fotoğraf koy, belirgin birkaç özelliğini yaz. Plakayı söküyorlar genelde.. :(

taksi duragindakiler hiç mi bişey görmemişler??? umarim bulunur ve sen de hiç olmazsa bir disk kilidi takarsin direksiyon kilidinin yanina bundan sonra.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok büyük geçmiş olasun...Çok üzüldüm....

Disk kilidi buyuk bir kurtarici degil cunku motoru kaldirip ta goturebilirler.Bilmediginiz mekanlara gidecek iseniz ve motorunuz gozunuzun onunde olmayacak ise en saglami motoru zincirle kilitlemektir. Bende gs 500 var ve gittim alarm taktirdim. Baska care yok. Motorun alarm olmasigini anladiklarinda isleri daha kolay.Bagiran motor ilgi ceker.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu haydutları taksim meydanında asacaksın:farao:

Geçmiş olsun bulunur inşallah.Benim merak ettiğim çalıntı motoru nasıl satıyorlar.alıcı arkadaşlar motor şase numaralarını ruhsattaki numaralarla karşılaştırıp alsalar hem kendi başları ağrımaz hemde belki çalıntı motorlar bulunur.

satmıyolar zaten çogunlukla parcalayıp parcaları satıolar veya degerinin cok altına veriolar biyere. polis bulunur dio da ben pek umutlu degilim bu arada motoru suruye suruye goturmusler yerde izler yanındaki arabalarda da cızıkler vardı bissuru

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım yakınlarda kuyumcu veya başka işyerlerinin güvenlik kameraları varmı baksana bi ordan bişi çıkabilir.

Son düzenleme:
:pr: geçmiş olsun arkadaşım. keşke kaskoyu yaptırmış olsaydın :pale:
civardaki tanıdığın tüm tamircilere haber sal.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya arkadaşlar konuyu açan bir daha uğramıyor...Ne oldu akibeti ne bi haber verseler?.....

Resim koymasını istemştik.....

geçmiş olsun.bendede bi er5 var.çok seviyorum.ama kaskoya çok istiyorlar.1300 civarı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar