- Konu Yazar
Merhabalar ismim Levent yaşım 19 foruma yeni kayıt oldum. Yazın ankara ulusan motorda sürüş kursu aldım, 2016 yazındada motorumu alıcam. Şuan aklımda Ninja 300 30.yıl modeli ve yzf-r25 var. Aradaki 3 beygirlik ve 50 cc lik fark değişen vergi diliminden dolayı yaklaşık 5 bin lira gibi bi rakama denk geliyo. Aldıktan 1 2 sene sonra cc büyütmeyi düşünüyorum. Sizce diğer teknik farklarda göz önünde bulundurulduğu zaman hangi motoru tercih etmeliyim ? Açıkçası kararsız kaldım. Gönlüm kawasakinin yeşilinden yana ama 5 bin küsür lirayı yeşil renk için vergiye vermekte pek akıllıca gözükmüyor.
Cbr, megelli, hypsung almaya pek niyetim yok çift silindir olsun istiyorum. Aldığım teknikleri kursunda 4 farklı motor kullandım bunlar cbe 150, suzıki inazuma, KTM duke 400 ve pek önemsemediğim bi skuterdi
400 lük ktm yi dahi çok güzel zaptedebiliyorum ve kurs aldığım için 125 cc ile başlamayı düşünmüyorum.
Kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine ninja 250sl de düşünebilirim ama r25 yanında baya sönük kalıyor malesef.
İlk konuda kendimide tanıtıyım derken baya kafa ütülemişim kusura bakmayın 2 motor kıyaslaması için biraz uzun olmuş
r: Cevap yazıp tavsiye vericek herkese şimdiden teşekkür ederim :king:
Cbr, megelli, hypsung almaya pek niyetim yok çift silindir olsun istiyorum. Aldığım teknikleri kursunda 4 farklı motor kullandım bunlar cbe 150, suzıki inazuma, KTM duke 400 ve pek önemsemediğim bi skuterdi
400 lük ktm yi dahi çok güzel zaptedebiliyorum ve kurs aldığım için 125 cc ile başlamayı düşünmüyorum.
Kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine ninja 250sl de düşünebilirim ama r25 yanında baya sönük kalıyor malesef.
İlk konuda kendimide tanıtıyım derken baya kafa ütülemişim kusura bakmayın 2 motor kıyaslaması için biraz uzun olmuş