Kawabusa!!!

Xnode e katılıyorum.Hayabusa haftalarca rüzgar tünellerinde tutulmuştur bi motor.Aerodinamizmi müthiş bir motor.Kawabusa da o tür testler yapıldımı bilmiyoruz.saygılar

Xnode e katılıyorum.Hayabusa haftalarca rüzgar tünellerinde tutulmuştur bi motor.Aerodinamizmi müthiş bir motor.Kawabusa da o tür testler yapıldımı bilmiyoruz.saygılar

hehe hayabusanın Aerodinamiği süperdir... normal bir motorda 160/180 km de rüsgarı hissedersin bu çoğu insanda adrenalin salgılatır ve gazı yükeleme başlarsın :D
ama hayabusa bu olay 220 den sona başla :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cillop gibin olmuş beğenilmeyecek bişe değil Vallaaaa...

olmuş olmuşta güzel olmamış ne o öyle ne olduğu belli değil böyle şeyler bi antepte bide chine de yapılır diye biliyordum ama amerikada bu işe el attı arabaları haşat ettiler sıra geldi motorlara işimiz zor dostlarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Antep işini bilir işler..İyi elma bulduğu zaman hiç durmaz dişler..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya üstüne para versen nakede binmem abi ya

bişi dicem kimse alınmasın
bence hayabusa dan çok daha güzel olmuşşş...
benim zevkim tabi bu :)
çok başarılı...

Motor, montaj ve performansa evet ama peki aerodynamic hesabı ne olacak ?
Hayabusha neden öyle alien gibi biliyormusunuz ? Aerodynamic hesabından dolayı.
Bu motorla hayabushanın çıktığı limitlere çıkmaya çalışırsan yaprak gibi uçar gidersin... Belli bir süratten sonra motorun aynaları, farı ve grenajı çok büyük bir önem kazanıyor. Yanlışmıyım sizce ?

Dediğin çok doğru araçlarda modifiye işi bence çok yanlış ölüme davetiye gibi bişey. Çünkü adam motoru veya arabayı motor özelliklerine vs. göre dizayn ediyor sen tutupta orasını burasını oynarsan hızını alamayıp küt bi ağaca veya elektrik direğine toslarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar