Kawabusa!!!

kawabubamp5.jpg

Amerikalılardan Kawasaki üzerine ilginç yorum!Amerika Missouri'de bulunan bir Tunıng bike atölyesinde Standard 2001 model Kawasaki ZRX 1200 motoru ve göstergelerini sökerek yerine 2005 yapımı Suzuki GSX R 1300 nam-ı değer Hayabusa motoru ve göstergelerini monte ettiler (Kawabusa 1).Böylece Motosikletin gücünü 61 HP arttırmış oldular...Hızını alamayan Amerikalılar bu kezde beyaz bir ZRX motorunu sökerek yerine 1400 cc hacminde bir GSX Suzuki Bandit motoru ve göstergelerini ilave ettiler (Kawabusa 2).Motosikletin kuyruğunuda GSX R 1000 kuyruğu ile değiştiren Amerikalılar çılgınlıkta gerçek anlamda sınır tanımadıklarını bir defa daha kanıtlamış oldular.
Motosikletlerin depoları üzerinede KAWABUSA yazısını yazmayıda ihmal etmemişler :)...

http://www.midmomc.com/

http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/user/21713/May/Kawabusa-II/?R=EPI-91391

Son düzenleme:
bende mi bi firma yapsam ne yaa önüne gelen motor fabrikası açıyo..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet tabii. ama bir de aerodynamic olayı var.
Hayabusha müthiş bir aerodinamik hesabı ile üretilmiş bir motor. Bu motorla 300 km sürate çıkabilir misin ? Çıkarsan uçar gidersin.

KAWABUSA OLEYYY BEN BUNDAN ISTIYORUM:queen: YA BUNLARA AKIL VERILMISMI MERAK ETTIM DOGRUSU:pr:

Bi nevi frankenştayn olmuş alet.Eeeee! ne diyelim:Kazasız belasız sürüşler dilerim:mrgreen:

babam da kawasaki ve jawa parçalarını bir motorda toplayarak "jawasaki" yapmıştı. yıl 90-91 felan sanırım:mrgreen:

Moderatör
Adamlarda imkan var.. Alet var, atolye var.. Bizde yurdum insani servise yada motor tamircisine gittiginde en basit bisiyi yaptirmak icin deveye hendek atlatmak gerekiyo..
Kawabusa 2 hos olmus bu arada :)

Lucas satiyoruz motorlari ustad!!! Melez alacaz hadi yuru Amerikaya, ben sevdim acikcasi naked degilmi tabi severim:)

valla süper işçilik var bu adamlarda ya.. bizim YBR yi götürsek.. bi fazer motoru takarlar mı acaba?? :queen: yine de helal olsun.. KAWABUSA güzel de isim olmuş.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor, montaj ve performansa evet ama peki aerodynamic hesabı ne olacak ?
Hayabusha neden öyle alien gibi biliyormusunuz ? Aerodynamic hesabından dolayı.
Bu motorla hayabushanın çıktığı limitlere çıkmaya çalışırsan yaprak gibi uçar gidersin... Belli bir süratten sonra motorun aynaları, farı ve grenajı çok büyük bir önem kazanıyor. Yanlışmıyım sizce ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar