Kawa ninja 250 renk yardımı

Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır aklımda ninja 250r 2012 modeli vardı. baya bi honda250 ile karşılaştırdıktan sonra ninjaya karar kıldım. çünkü hayırlısıyla uzun süre kullanmak niyetindeyim bu yüzen 2 bin tl daha verip ninja almaya karar kıldım. renk konusunda cok kararsız kaldım. daha dogrusu 1 kere sadece ninjayı yakından gördüm oda yeşil rengiydi

Aklımda olan beyaz siyah rengi var. hem dikkat çekici, hem kir göstermez fazla. hem beyaza olsun biraz ilgim vardır. ileride modifye felan yapmak istersem nasıl gider bu siyah beyaz rengine.

Diğer yandan siyah rengi var aklımda sonucta duruşu yanınızdan geçtiği zaman havası var. ama cok sade oldugundan biraz uzak durdum ama ayrı bi havası var onunda. ben birşeyden çok çabuk pişman bi insanım. bu yüzden gerçekten alırken emin olmak istiyorum. sizler yıllarınızı vermişinizdir benim pek öyle motorla aşırı bilgim yoktur. araba kullandım bu zamana kadar hep. renk seçiminde yardım ederseniz sevinirim

SON soru olarak bi kaç arkadaş hyogung gt250r önerdi. ninjaya rakip olacak. tek duydugum saglam deilmiş parçaları ne kadar dogru bılmıyorum. onunda görüşünü cok iyi hızı cok cok iyimiş. teşekürler şimdiden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelikte ninjayı seçmekle en doğru kararı vermişsiniz, hyosung kesinlikle ninjanın rakibi olabilcek kalitede bir motosiklet değil, renk konusunda ise ben beyaz rengi öneririm, daha dolgun ve dikkat çekici.

Ninja demek yeşil demektir bence :cat: Hem piyasada en çok tutulan renktir sonuçta aldığınız bu motosikleti torunlarınıza miras bırakmıcaksınız elbetteki satıcaksınız :wiinkk: satarken tutulan bi renk olursa şayet motosikletiniz sizin için iyi bir avantaj olur :bounce: ha sıralama yaparsak yeşil-siyah- beyaz derim ben:king:

evet hocam dediğin doğru aslında ninja denilince yeşil akla gelıyor. satarken beyaz siyah zorluk cıkartırmı:) ben beyazı sevdiğimdne biraz ona kaydım yksa yeşil rengi cok iyi

Sahsen alacagim motorum rengini kimseye sormam hangisi icine sinerse onu sec simdiden hayirli olsun

Farklı motorları teknik özellikleri vs. bakımından karşılaştırıp "hangisini alayım?" demeyi anlarım ama "hangi renk alayım?" sorusunu anlayamıyorum...
Renk, zevk işidir sonuçta, hangisi güzel geliyorsa al geç...

Beyaz rengini görmüştüm yok tu böyle bir asalet.Normalde ninja 250 yi sevmezdim tasarımını ama beyaz rengini görünce bütün kararlarım değişti ve aşık oluverdim :)

sıfır alıcaksan eger beyazı yok bılıyorsun dımı gelmıyor artık gerıye ıkı renk kalıyor ben yesıl almazdım kıyafete uyum saglatmak zor.sıyah al devam et uok ıkıncı el alıcaksan tabıkı carbonla desteklenmıs beyaz derım

nasıl hocam yanı 2012 beyaz yokmu? Sıfır alıcaktım eğer beyaz yoksa çok üzülürüm. geriye yeşille siyah kalıyor eğer dediğin gibiyse

Nasıl yani 2012'de beyaz yok, arkadaşlar nerden çıkarıyosunuz böyle şeyleri :mrgreen: 2011-2011 serisi inci beyaz seçeneği ile geliyo türkiyeye :mrgreen:
Ben olsam inci beyazı alır ve jantlarınıda altın rengine boyatırdım. Bunun gibi.

2463430829_450e902f59_o.jpg

Yada beyaz alıp böyle bi boya işçiliği ve sticker ile desteklerdim

White_Ninja_250r_by_vstary.jpg

bundn ıkı ay once fenerbahcedekı kawasakıyle konusmustum 2012 beyaz gelmedıgını soyledı ıns yanılmıstır. Ikıncı ellere bakmak lazım beyaz varmı dıye

2012 beyaz yok
ama senin yerinde olsam temiz gibi 2011 beyaz alırım piyasada var gerekli ufak tefek tank ped jant seridi one siyah cam egzoz vede kaliteli kalın kastik uygulanan bi 2. el bulurum.zaten bi insan 1 yılda ne kadar yıpratabilirki motoru.bence en iyisi boyle olur.
ama illa sıfır alcaksan beyaz yok.varsa kara borsa cok daha fazla fiyat isterler eğer depoda kaldıysa ve motor yine 2011 gecer sadece trafiğe çıkış yılı 2012 olur.
neyse sıfıra devam derken 2 renk var yeşil be siyah
kawanın sembolik rengi yeşildir.bence siyahı tutmuor zor satarsın.
mesela ben aynı şekilde 2 kawa olsa 2side 2010 diyelim biri yeşil biri siyah.ben siyaha 8.250 zor veririm.ama aynı motorun yeşiline 8.750-9000 verebilirim.benim görüşlerim bunlar

Yeşil renk ninja 250r pek yakışmıyor bence. Kullanici geneline baktığımız zaman beyaz ve siyah renk daha baskın. Satarkende sıkıntı çekmek istemiyorsan beyaz veyada siyah rengini seçmeni tavsiye ederim. Ama en önemlisi senin renk olarak içine sinmesi. En başta hoşuna gideni almalısın.

Kocaeli İl Temsilcisi
koyu rengi özellikle siyahı bir türlü sevemedim :) tamam daha karizma gibi dursada siyah renk en ufak tozu, çiziği, eziği bile hemencecik belli ediyor beyaz ve açık renkten şaşmamak lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar