Kawa Er-6n Aldim

Baja, şu suzuki GSR 600 için açılmış topiğe bakmıyorsun herhalde; sorular hala havada... :silent:

Egzos

Kazasız sürüşler dilerim.
Birşey soracağım Pazartesi inşallah bende alacağım, motoroun egzos sesi seni tatmin ettimi

p.ertesi bende almayi dusunuyorum..tabii fiyati da ne kadar olmus ogrenmek lazim..egzoz sesleri standart oldu gibi artik..biraz aprilia ses var er6 da...2 silindir oldugu icin ona gore ses..ben cok sevdim :)

benzin durumu?

Arkadaşlar, bende er-6f aldım 163 km'de benzin ışığı yanmaya başladı. Yedekle de 30 km yapsa 200km/40 Ytl gibi bir tüketim ortaya çıkıyor. Sizin motorda durum nasıl? Rödaj sonrası ne kadara düşer fikriniz var mı?

Hayırlı osun arkadaşım ama neredesin yahu hadi bu kadar meraklandırma yeter...

Barış abi hayırlı olsun:) , ben de kawasaki'nin bu gibi enduro tarz motorlarına taktım kafayı.. bakalım yaşım ehliyet almak için daha küçük.. güzel motor iyi seçim yapmışsın ama abs olayına keşke hassas davransaydın, inşAllah bi sorun çıkmaz.. hayırlı seyirler, iyi ramazanlar.. :wiinkk:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı uğurlu olsun geçen benim motoru yıkarken bir arkadaş geldi er 6n ile çok yakıyor satıcam dedi 16 almış 11 veriyorum dedi 250ykr yakıyormuş km de

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Ezbere yanıtlar yazmayın. Adam motoru alalı 10 ay olmuş belki de satmıştır bile, 6 aydır siteye dahi girmiyor. :silent:

BU KONU GEÇERLİLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR. ALALI 10 AY OLDU BELKİ BARIŞ MOTORU BİLE SATTI SİZ HALA 'HAYIRLI OLSUN' DİYORSUNUZ. LÜTFEN KONULARA EZBERE CEVAP YAZMAYINIZ.

hayırlı uğurlu olsun kardeşim. kazasız belasız sürüşlerr dilerim.. sarı güzel amaaaa siyah olsaymış keşke ( egomu tatmin edeyim :))

Allah kazalardan seni ve tüm motorcuları korusun kardeşim

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı uğurlu olsun

aldında ne yorum var ne bilgi ne bi gelişme güzelim forum hayırlı olsunlarla uzamış gitmiş eee bende bozmayayım sistemi bari hayırlı olsun kardeş güle güle kullan bari :queen:

aldında ne yorum var ne bilgi ne bi gelişme güzelim forum hayırlı olsunlarla uzamış gitmiş eee bende bozmayayım sistemi bari hayırlı olsun kardeş güle güle kullan bari :queen:

hocam yukarda koskocaaaa kırmızı yazılarla birşey yazmış adamın birisi hiç okumayı denedin mi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar