Kavuştum Cbf si bi ef 150' me...:)

Hepinize teker teker tekrar can_ı gönülden teşekkür ederim dilinize sağlık...

hayırlı olsun güzel renk seçmişsin,kırmızı konusunda,
allah kaza bela vermesin.
resim yok mu resim.

Resimleri en kısa zaman da, ilk fırsatımda çekip ekliyeceğim malum sağnak yağış var buralarda.

Bcoskunsoy demiş ki ;
Ben de tebrik ederim seni kazasız belasız kullanışlar dilerim.Umarım aldıklarının içine kaskı yazmaman zaten olmazsa olmazlar arasında olduğunu düşündüğün içindir!
Bu arada bu ilk makinen mi?
Eğer ilk ise o verdikleri cd de olan eğitimi mutlaka al.Öyle izleyerek olmuyor.
Çünkü aldığın makine her ne kadar 150 cc olsa da hiç de küçünsenmemeli.(Küçümseyenleredir lafım ;) )

Kaskı yazmıştım ama neyse kask da var kafam lazım bana. Bu arada mobyletten sonra 2. göz ağrım bu benim, daha önce de vitesli motor kullanmışlığım var fakat emanetti ve korkarark biniodum. Malum elde çatlak olur gelir ben de kırılır.

Bir arkadaşımız da bu fiyata herşey dahil mi demiş, evet tüm ekipmanlarıyla ve plakasıyla her şey dahil.

Epey araştırmıştım satın almadan önce, inciğini cinciğini,sonunda da mutlu sona ulaştım şükürler olsun.
Cümleten saygılar hepinize...

Çok pardon görmemişim cifi82 kask yazdığını.
Bu arada dediğim gibi eğitimi unutma çok şey öğreneceksin.Unutma...

cifi82 hayırlı olsun abicim.Güle güle kullan.Dizliğide unutmayasın dizini hem darbelerden hemde biraz olsun rüzgardan korur.Sonra dizlerim ağrıyor demezsin :)

Gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde binmeni dilerim. Allah tekerini hep düz bastırsın... :cat:

hayırlı olsun güle;güle kullan
allah kaza bela vermesin
sen motordan değil motor senden korksun

Yine yeniden teşekkür ederim hepinize. Bugün taşıt pulunu da yatırdım 34 ytl,harcı borcu yok,yağı,tuzu,baharatı kıvamında, yalnız sabahları 1 değil de Allahın hakkı 3 deyip 3. de felan hırrın tın tın tın diye çalışmaya anca başlıo... ( soğuktan soğuktan )

Bir de 151 km yol anca yaptım ve kontağı çevirmeden önce yani lastikler asfaltı öpmeye başlamadan önce depo full du, şimdi de yakıt tankının ibresi yarım depoyu gösterio :pale:... Hayret bir şey demicem çünkü servisteki ustanın da dediği gibi herhalde makina rodajda olduğu için böle oluyor dimi dostlar ?

Neyse kafanızı şişirdim saygılar, sağlıklı günler herkese... Asfaltlarda, otoyollar da görüşmek üzere...

Motosikleti
Forza 250
Öncelikle hayırlı olsun..

Tabii ki rodaj döneminde motorun parçaları sıkı oldugundan yakıt tüketimi fazla olur... rodajı bitince düzelir takma kafana..

Yine yeniden teşekkür ederim hepinize. Bugün taşıt pulunu da yatırdım 34 ytl,harcı borcu yok,yağı,tuzu,baharatı kıvamında, yalnız sabahları 1 değil de Allahın hakkı 3 deyip 3. de felan hırrın tın tın tın diye çalışmaya anca başlıo... ( soğuktan soğuktan )

Bir de 151 km yol anca yaptım ve kontağı çevirmeden önce yani lastikler asfaltı öpmeye başlamadan önce depo full du, şimdi de yakıt tankının ibresi yarım depoyu gösterio :pale:... Hayret bir şey demicem çünkü servisteki ustanın da dediği gibi herhalde makina rodajda olduğu için böle oluyor dimi dostlar ?

Neyse kafanızı şişirdim saygılar, sağlıklı günler herkese... Asfaltlarda, otoyollar da görüşmek üzere...

Bir cbf kullanıcısı olarak yakıt göstergesine aldanma.Yarısından fazla benzin olunca bile gösterge dibi göstere biliyor.Yanıltıcı yani.km hesabı yapman daha doğru olur. 30 milyona 300-400km arası gidersin.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar