Kavuştum Cbf si bi ef 150' me...:)

Merhaba motosever arkadaşlar; 13 Şubat 2008 tarihi itibariyle kırmızı elmalı şekerime kavuştum.:) Bu pırıl pırıl kristal kırmızısı makinaya ( siyah istiodum ellerinde yoktu ) sınırlarımı zorlayarak kaskı,yan ayaklığı,36lt çantası, hırsızları oyalamak için çelik kilidi, soğuktan ve yağmurdan hasta olmasın diye orta halli cıbıfın tamamını kaplayan brandası, sport eldivenleri, balaklava değilde böyle çift taraflı kullanılabilen kadife yüzlü maskesi ve son olarak Honda marka kalın montuyla 4000 cik saydım . Allah pişman etmesin,darısı sahip olmak isteyenlere. Ayrıca güvenli motosiklet sürüş teknikleri adı altında bir çift cd ve kitap hediye ettiler Honda bayisindeki yetkililer sağolsunlar. Biraz uzattım galiba ama sevincimi ve heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada kafama birşey takıldı; farlar gece gündüz sürekli yanar durumdalar mı, eğer değilse bunun bir yerlerde kapatma düğmesi varmı ?
Şimdiden hepinize teşekkür eder sağlıklı günler dilerim, esen kalın...:rendeer:

hayırlı olsun...

makina kırmızı değilde bordo aslında...farlar rölantiye bağlı olduğu için gaz verdiğin sürece yanık olur...far açma kapama yok...çalıştığı sürece açık vaziyette...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heyoooo tey tey tey::biggrinn senin adına sevindim

hayırlı olsun yanlız kuyruğu biraz eğri

kazasız belasız sürüşler..

Hayırlı Uğurlu olsun arkadaşım, kazasız Belasız Sürüşler Dilerim :rendeer:

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerimmm.....:cat:

farlar devamlı yanık vaziyettedirrr, buda senin trafikte görünmen ve dikkat çekmeni sağlarrr....:cat:

hayırlı olsun güzel renk seçmişsin,kırmızı konusunda,
allah kaza bela vermesin.
resim yok mu resim.

hadi hayırlı olsun bakalım...:) koruma ekipmanlarını birlikte almış olman çok güzel...bundan sonra motoruna kazasız belasız binmek kalıyo...

hayırlı olsun, kazasız belasız sürmen dileğiyle...

evt cbf 150 de farlar kontak açık olduğu sürece açıkmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun..
kazasız belasız binmen dileğiyle.........

hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin :) 1 hafta kadar öncede ben aldım, çok güzel ve kaliteli bir motor :cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
konu başlığı süper olmuş,valla fbi zor çözer sanırım:)

motorun hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

bak bütün cbf 150'ciler gelmiş tebrik etmeye :) hayırlısı olsun kazasız sürüşler dilerim :)

Ben de tebrik ederim seni kazasız belasız kullanışlar dilerim.Umarım aldıklarının içine kaskı yazmaman zaten olmazsa olmazlar arasında olduğunu düşündüğün içindir!
Bu arada bu ilk makinen mi?
Eğer ilk ise o verdikleri cd de olan eğitimi mutlaka al.Öyle izleyerek olmuyor.
Çünkü aldığın makine her ne kadar 150 cc olsa da hiç de küçünsenmemeli.(Küçümseyenleredir lafım ;) )

hayırlı olsun güle güle:queen: geze geze kullan.

benimde cibif150'im var memnunun işallah sende memnun olursun,
lastiklere dikkat ıslak zeminde çook kayıyo.

herşey dahil bu fiyata peşin mi:silent: aldın yoksa taksitle mi:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar