kavgada başparmağım kırıldı...!

pazar günü akşam gebze eskihisarda hiçbir geçerli neden yokken kafayı iyi çekmiş eski bir arkadaşımın saldırısına uğradım. ilk yumruğu benim atmama rağmen sağ elimin baş parmağı kırıldı. bu yüzden cumartesi sabahı ameliyat olacağım. beni tanıyan ve seven tüm arkadaşlarıma bildirmek istedim.

baş parmak nasıl kırıldı ya:cyclopsan
sonra kırıldı diye kavgada edememişindir sen:pale: bi güzel de dayak yemişindir:salut:
Geçmiş olsun çok kötü ya hemde arkadaşın durup durukken saldırmış:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yer nere geleyim yani nerede ameliyat olacaksın
orlara tek gidilirmi abi ayık gezmez orda
geçmiş olsun:rendeer:

Geçmiş olsun Caner kardeşim.

Uzun süre boks çalışmış bir kişi olarak sana iki önerim var.

1) Kavga etme ! Mümkün olduğu kadar kaç, insanlara yumruk atmak çok tehlikelidir. Ters bir noktaya ters bir anda gelen yumruk öldürür ! İnan kavgadan kaçmak daha iyi...

2) Yumruk atarken, el hiç boşluk kalmayacak şekilde sıkılır. Önce yumruk sıkılıp, sonra kolu hareket ettirmek gerekir. Kol harekete geçtikten sonra yumruk sıkılmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alkol alıp o kafayla insanlara rahatsızlık veren herkesin kafasına içki şişesi düşsün, başları dertten eksik olmasın.

CANGO geçmiş olsun. ledo'nun dediği gibi kavga etmemek en iyisi ama madem etmişsin, umarım herifte ciddi hasarlar bırakmışsındır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun.

ledo' Alıntı:
Geçmiş olsun Caner kardeşim.

Uzun süre boks çalışmış bir kişi olarak sana iki önerim var.

1) Kavga etme ! Mümkün olduğu kadar kaç, insanlara yumruk atmak çok tehlikelidir. Ters bir noktaya ters bir anda gelen yumruk öldürür ! İnan kavgadan kaçmak daha iyi...

2) Yumruk atarken, el hiç boşluk kalmayacak şekilde sıkılır. Önce yumruk sıkılıp, sonra kolu hareket ettirmek gerekir. Kol harekete geçtikten sonra yumruk sıkılmaz.

evet evet, ogrenmek lazim:) baska naapmali ledo? neresine yumruk atsak hayatina kast etmeyiz? sadece burnunu kirmak icin hangi acidan vurmaliyiz? hehe.. peki ya gecici bayginlik gecirmesi icin? hehe...

bas parmagindan ameliyat olacak arkadasa da gecmis olsun smdiden. ama nasi kirdin;? helal, ben de merak ettim.

Caner kardeşim geçmiş olsun ya.. Gebze ahalisi olarak hepimiz çok üzüldük.. Umarım tez vakitte iyileşirsin de yine yollara düşersin :)

PS: Caner kardeşim eski bir profesyonel güreşçidir. Baya bir iri yarıdır da.. Nasıl yumruk atacağını da bilir ama ters bir vuruş olmuş galiba. Sadece tanımayan arkadaşlar için bir fikir olsun diye söyledim. Bu arada bu kavgada dayak da yememiş merak etmeyin, kolay dayak yiyecek bir tip değildir Caner :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar