Kavacık köyünde mangal ve enduro

bu haftaki gezimiz biraz sefa gezisi oldu. ama başında ve sonunda her zamanki gibi gene arazi vardı. saat 10:30 gibi Balçova Kipada buluşup alışverişimizi yapıp yola çıkıyoruz. Princess hotelin arkasından araziye dalıp Kavacığa doğru tırmanmaya başlıyoruz. köyün biraz dışındaki kendin pişir kendinye tarzındaki mekanda mangalımızı yapıp, yediklerimizi eritmek için tekrar araziye daliyoruz. iyi seyirler.

ve hamarat kızlar iş başında :)

karnımızı doyurup çaylar eşliğinde sohpet muhabbetten sonra tekrar kendimizi araziye atıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi :)

motorlar neler nelerdi ?

süper süper olmuş. Dün hava çok güzeldi lakin biz eşim ve kızımla aile saadeti yaşadık :)

süper süper olmuş. Dün hava çok güzeldi lakin biz eşim ve kızımla aile saadeti yaşadık :)

arada aile saadeti de şart hocam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

arkadaşlardan foto geldikçe paylaşırım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
-Keşke katılabilseydim:..

Güzel gezi olmuş..Eğlenmişsiniz...
Tekerinize sağlık..

İzmirden abiler-arkadaşlar görmek güzel.Bende Balçova termal arkasından bisikletle çok tırmanmıştım.Manastır tarafına yürüyüşlerimizde olmuştu Gerçekten gidilesi yerler.Teşekkürler bu güzel gezi ve paylaşım için.

çok eğlenceli bir kross günü olmuş
tekerinize sağlık :thumleft:
resimler motorlar gazi yemekler herşey çok güzel yeni CRF 250Lmi o :)
İzmirden abiler-arkadaşlar görmek güzel.Bende Balçova termal arkasından bisikletle çok tırmanmıştım.Manastır tarafına yürüyüşlerimizde olmuştu Gerçekten gidilesi yerler.Teşekkürler bu güzel gezi ve paylaşım için.
teşekkürler arkadaşlar
-Keşke katılabilseydim:..

Güzel gezi olmuş..Eğlenmişsiniz...
Tekerinize sağlık..
inşallah bir gün katılacaksın abi :)

bir kaçtane video
http://s1100.photobucket.com/user/cuneyd/media/mart%202013%20kavacik/CLIP0046.mp4.html?sort=3&o=34

Allah keyfinizi sıhhatinizi daim etsin bizde güzel güzel gezilerinizi zevkle izliyelim harikasınız valla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar