Katlanmaz kısa plakalık ceza yiyor mu?

Motosikleti
cbr650r
Yeni düzenlemelerden sonra görüntüsünde oynanan plakalara 140.000tl cezayı görünce korktum ancak aranızda kısa plakalık kullanan ya da çevirmede nasıl davrandıklarını bilen var mı?
Orijinal ledleri ışığı olan bir model seçerim eğer alırsam tek merağım bizim polisimiz değişen her şeye laf edebiliyor ancak sadece boyunu kısaltmak ve plakanın görünüş açısını çok değiştirmemek kaydıyla kötü polise de denk gelsen anlayamayabilir anlayan da zaten hoş karşılayabilir diye düşünüyorum?

Yeni düzenlemelerden sonra görüntüsünde oynanan plakalara 140.000tl cezayı görünce korktum ancak aranızda kısa plakalık kullanan ya da çevirmede nasıl davrandıklarını bilen var mı?
Orijinal ledleri ışığı olan bir model seçerim eğer alırsam tek merağım bizim polisimiz değişen her şeye laf edebiliyor ancak sadece boyunu kısaltmak ve plakanın görünüş açısını çok değiştirmemek kaydıyla kötü polise de denk gelsen anlayamayabilir anlayan da zaten hoş karşılayabilir diye düşünüyorum?
Kullanmadım ama kullananlar katlanmıyorsa ceza yazmıyorlar dediler . Tabi burası türkiye cinsi biri isterse yazar.

Resim Benim plakalık katlanır değil ve şuana kadar polisler tarafından hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bu sürücü profilinden de olabilir çünkü ben çevirmeye kendim bilerek giriyorum polisler beni almıyor 😂 arada deli misin kardeşim geç git diyende oluyor gel sorgulayalım sıkıntı yok diye motorun plakasına bakmadan sadece ehliyetime bakıp yolladıkları da oluyor. Arkadaşlarıma kısa plakalığa katlanır mı bu diye ayağıyla basıp kıran polislerde oluyor

Motosikleti
cbr650r
teşekkür ederim hepinize az çok bir fikrim oluştu

Motosikleti
cbr, rs
Kesinlikle katlanmıyorsa polislerin %90'ı ceza yazmaz, %9'u söylenir ama suyuna gidersen ikna edersin, %1'ine denk gelirsen eliyle bastırıp kırıp ceza yazar bir de hayıflanırsan mukavemetten ters kelepçe karakol yapar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar