Totoş. Ben katlanır kullanıyorum yıllardır. Ne bir ceza nede köprü parası ödüyorum. Bu seni mi gerdi.
* wallah dovlot bozo bahmıyır
* polis istese bulur hırsızı
* gişelerden arabayla aynı para alnıyor bizden, diye ağla
Bu yukarda saydıklarınıda demiyorum. Çok şükür devletime fazlasıyla vergimi de ödüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Adam ayda yılda 1 kere köprüden geçiyor konuşuyor. O köprüden günde 10 belkide 20 kere geçmek zorunda kalan kuruye arkdaşlarımız var. Neden 4 tekerli araç ile aynı ücreti ödesin.
şimdi arkadaş, devletimize vergisini veriyormuş, hemde fazlasıyla, ama çalmaktan da alıkoyamıyor kendini. peki plakasını saklamadan geçenler gerizekalı mı, bi akıllı sen misin. bunları yaparak zaten hırsızlığın daniskasını yapıyorsun, bide vergisini fazlasıyla ödüyormuş.
hem dürüst vergisini veren birisin ama üstelik hırsız birisin. bu ne yaman çelişki bro
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
Motorunuz çalındığında hırsızlar plaka açık bir şekilde mi geziyorlar ?
tebrik ederim güzel bir nokta,
ulan çalınan motorlara adamlar plakasız biniyor, yada katlanır plakalıkla biniyor. şimdi hırsız mı yoksa vergisini veren ama çalmaktan çekinmeyen bir vatandaşımız mı nasıl bilecek bu devlet.
polisten kaçmak sizde, hırsızlık sizde, memleketi beğenmeme sizde, hiç bi ski beğenmeme timi sizde. ulan bide antepteki cglileri, istanbuldaki apaçileri hor görme sizde, ulan siz nesiniz. köprüden beleş geç, otoyoldan beleş geç, çevirmeden kaç, plaka gizle, hız yap, cadde de 150 bas önüne araba çıkınca 'hayvan gibi şii yapıyonuz aq yola öyle girilir mi diye çemkir'
meclisten kanundan şikayetçiysen, bak meclis orda değiştirmek için bişiler yap. oturduğun yerden kopro cok poholu.
bu arada milletin vekiline bu kadar hakları tanıyan bu millete ve bu hakları hep kendi çıkarı için kullanan vekillere de yazıklar olsun