Katlanabilir Telefon Alınır mı?

Bu telefonlara feci takıldım..Fakat sorun bazen mağzalarda gördüğüm yeni cihazların ekranı bile sıkıntılı oluyor sanki üstünde koruma jelatini var deforme olmuş gibi..Alırım iki gün sonra ekranı böyle kırış olur yırtılmış gibi olur canımı sıkar..Kullanan var mı? Önerileri fikirleri olan var mı?

Denemek için elime aldığımda o ortadaki katlanma izi hiç hoşuma gitmemişti. Bildiğiniz ele takılacak kadar derin bir kat izi.

Bana hitap etmiyor.

Samsung fold5 vardı media markta fiyatıda çok iyi idi fakat ekran böyle yırtık gibi idi sıfır olmasına rağmen..Ekran altı kamerasına bayıldım birde..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denemek için elime aldığımda o ortadaki katlanma izi hiç hoşuma gitmemişti. Bildiğiniz ele takılacak kadar derin bir kat izi.

Bana hitap etmiyor.
Bazılarında gözükmüyor..Ama bazıları bayağı bayağı sırıtıyor dediğiniz gibi...

Samsung fold5 vardı media markta fiyatıda çok iyi idi fakat ekran böyle yırtık gibi idi sıfır olmasına rağmen..Ekran altı kamerasına bayıldım birde..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazılarında gözükmüyor..Ama bazıları bayağı bayağı sırıtıyor dediğiniz gibi...
Benim baktığım da fold idi.

Flip 6 çok hoşuma gitti ama sanırım mantıklı düşünürsem onu alacağıma s24 alırdım.

Zamanında ben de çok merak edip bakmıştım katlanabilir modellere.
İlk çıkan Samsung Flip modellerinde ekranın ortadan kırılması vb. kronik sorunlar yaşandı.
Ve dediğiniz gibi ekranda sanki koruma jelatini var gibi tuhaf duruyor ve katlanma yerinde iz görünüyor.
Olumsuz deneyim ve yorum çok olunca da vazgeçmiştim.

Samsung kullanıordu arkadaşım yıllarca hiçbir problem yaşamadı

Ben de mağazalarda bu katlanır telefonları elime alıp baktığımda bu kat izine ben takıntılı biri olarak gıcık olurum deyip almaktan vazgeçmiştim. O kat izi mevzusu çözülene kadar da almam.

Telefonu konuşmak için çok az kullanıyorum, daha çok tablet bilgisayar olarak kullanıyorum, zaten çok az konuştuğum için kocaman şeyi kulağıma götürüp konuşmaktan da gocunmam, benim gibiler için 8-9inch boyutunda kocaman ekranlı telefon yapsalar ne güzel olurdu, şimdiki en büyük ekranlı telefonlar bile küçük geliyor ekranı.

Samsung fold serisi gerçekten kalın bence..Özellikle honor magic v2 serisinden sonra bayağı tavla gibi duruyor..Dün kadıköyde telefoncular çarşısında thecno katlanabilir vardı ikinci el kutusu garantisi var dedi esnaf fiyatıda bence gayet iyi idi.. Ama şu gördüğüm ve söylenilen sorunlar yüzünden almak istemedim.. Flip serisi bana uymaz şöyle kocaman ekranı olsun :D Eskiden böyle katlanan tuşlu telefonlar için kadın telefonu derdik :D

Bozulmaz diye düşünüyorum ama şahsen o ortadaki hafif çöküklüğün önüne geçmedikleri sürece almam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar