Vay be diyerek başlıyorum.
Demek kelime oyunları yapıyorlar.
1 - Bankadan 400 k aldığında elinde ki 600 k yı bankaya vermiyorsun. Yani hemen 400 k alıp arabana biniyorsun.
2 - Yanlış anlamadıysam burada cebinde ki 600 k yı ve 70 k da komisyon ( organizasyon ücreti ) toplam 670 k veriyorsun.
Bunlar senin parayı vadeli yatırsalar beş aylık yaklaşık 125 k faiz alıyor. Senin hesaba göre 70 k onların hesaba göre 125 k alıyorlar. Hele taksitleri de yazılır yazılmaz ödemeye başlıyorsan adamlar mis gibi para kazanıyor.
hocam onların kazandığı parayı hesaplayarak gitmek pek mantıklı değil. aynı mantıkla bakarsak banka daha çok kazanıyor diyebiliriz. ben kendimden çıkanı hesaplamaya çalışıyorum.
1- bankadan 400 aldığımızda eldeki 600 ü bankaya tabiki vermiyorsun. buradaki avantaj alacağın ürünün hemen eline geçmesi, dezavantajı yüksek faiz ödemesi.
2- eldeki 600 ü bu firmaya verip, bak ben sana bu parayı veriyorum sende bana 5 ay sonra 1M olarak ver demek gibi. organizasyon ücretini alır ve ödeme planı oluşturulur. bunların avantajı daha düşük faiz (organizasyon ücreti), dezavantajı alacağın ürünün en yakın 5 ay sonra teslim alabilmen.
bilindik iki firma ile yüz yüze görüştüm, zaten telefonda pek detay vermiyorlar. bddk ya bağlı oldukları için hepsinin sistemi neredeyse birbirinin aynı. kendi içlerinde organizasyon ücretini taksitlendirerek bir adım öne çıkmaya çalışıyorlar.
reklamlar her zaman yanıltıcı, maksat müşteri çekmek. asıl sorun müşterilerin hiçbir şey sormadan önlerine verilen kağıtları imzalamaları.
guruplarda o kadar saçma sorular soruyorlar görmeniz gerek. "...evim ödememi yapmıyor, pişmanlıktır" diye başlık açmış birisi, altında yüzlerce kötü yorum. sonra olay anlaşılıyor adam 2 ay ödeme yapmamış meğerse.