Katil

istanbula göre nispeten epey sakin diye bir çoğumuzun fıtı fıtı gazlamaya gittiği riva taraflarında bu allahsız tarafından nerdeyse biçiliyordum. bu arada kamera superview modunda olduğu için izlerken objelerin yaklaşık iki misli uzak gözüküp, aslında epey yakın olduğunu göz önünde bulundurunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=lYU1qVsgVTk

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
video mevcut değil diyor da , sen riva yolunda ne .... çocukları gördüm bile bile gözümün içine baka baka üstüme sürüyor kulak memesine .... dırğım

iyi de, siz de düz çizgide araç sollamışsınız biraz önce, ayrıca bölünmemiş yolda 120-160 gidiyorsunuz ?

istanbula göre nispeten epey sakin diye bir çoğumuzun fıtı fıtı gazlamaya gittiği riva taraflarında bu allahsız tarafından nerdeyse biçiliyordum. bu arada kamera superview modunda olduğu için izlerken objelerin yaklaşık iki misli uzak gözüküp, aslında epey yakın olduğunu göz önünde bulundurunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=lYU1qVsgVTk

Hocam rica etsem kamerayı nereye nasıl taktıgınız gösteren bir foto paylaşırmısınız.
Teşekkürler

iyi de, siz de düz çizgide araç sollamışsınız biraz önce, ayrıca bölünmemiş yolda 120-160 gidiyorsunuz ?

duyar kasıcı arkadaşlar lütfen polemik çıkarmasınlar. araç beni görmüş yol vermiş. kimseyi tehlikeye atacak bir iş çevirmiyorum orada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

video mevcut değil diyor da , sen riva yolunda ne .... çocukları gördüm bile bile gözümün içine baka baka üstüme sürüyor kulak memesine .... dırğım

her zaman yaparım şu video atma işini bu sefer tutmadı. neyseki günün kahramanı slimshady el atmış olaya. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu nasıl motür gaza basınca alet uçuyor

Hocam rica etsem kamerayı nereye nasıl taktıgınız gösteren bir foto paylaşırmısınız.
Teşekkürler

youtube da gopro chin mount tag i ile aratın, birsürü anlatım mevcut
rica ederim.

P0byJb.jpg

Evet gerçekten çok ufak bir hatanın bedeli ağır olacakmış ki iyi ki olmamış ama yinede hani kusura bakmayın fakat hem virajda hemde sollanmanın olmaması gereken yerde sollama yaptığınızın yanlış olduğunu hemde sağ elinize hakim olamadığınızı düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Evet gerçekten çok ufak bir hatanın bedeli ağır olacakmış ki iyi ki olmamış ama yinede hani kusura bakmayın fakat hem virajda hemde sollanmanın olmaması gereken yerde sollama yaptığınızın yanlış olduğunu hemde sağ elinize hakim olamadığınızı düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

dur la yeni aldik bunu, daha tanimiyoz birbirimizi. sag el konusuna bi bakacagim.

haklısın...az kalmış biçiyormuş.

fakat,

duyar kasılmayacak, önce çuvaldız batırılacak.
- gidiş geliş yolda aşırı sürat yapıyorsun.
- geçilmez denen yerde araç geçiyorsun.
bunlar hiç olmamış.

üstelik de (son mesajına bakıldığında) motosikletini tanımıyorken yapıyorsun bunları...

şikayet ettiğin araç kadar sen de hatalısın.

adamın çıktığı yer yanlış sollama hatalı

iğneyi birazda kendimize batıralım ama ?
bizde yasal hız limitlerinde sürmüyoruz bol bol hatalı sollama yapıyoruz
onu rahatsız etmiyorum o bana yol verdi demekte hatalı aslında

sonuç olarak hepimiz yaptıklarımızın farkındayız evet gazlamak güzel ama kaza yapma şansımızda bir o kadar yüksek

biriside kurallara uygun bir şekilde sürse ve küfretse keşke... ( dip not yasal limitlerde kullanmakta imkansız bol bol sıkıştıranı edeni çıkıyor artık aklımıza gelen gelmeyen kadar küfür varsa ediyoruz oda başka bir konu ama acı gerçeklerimiz bunlar )

Şöyle bir gerçek var ki motosiklet sürücülerinin çoğu şile ve riva gibi yerlere hafif gaz açmaya gidiyorlar. İstanbul'da pist dışında güvenli yada biraz keyif alabileceğiniz pek yer yok. Ne kadar yanlış olsa da orada gaz açması biraz normal geldi bana. Videonun başında sollama yaparken de araç motora yolu açmış. Yanlış ama çok sıkıntılı bir durum değil gibi.

orda bunu yaptın orda şunu yaptıncılar toplanmış yine.
arkadaş kimsenin canına kast etmiyor. herşey normal.

duyar kasmalarinizi otobanda iki doksan dokuz giden ss kullanıcısı youtuberlere yapın. bu arkadaş onların yanında melek kalır.

haklısın...az kalmış biçiyormuş.

fakat,

duyar kasılmayacak, önce çuvaldız batırılacak.
- gidiş geliş yolda aşırı sürat yapıyorsun.
- geçilmez denen yerde araç geçiyorsun.
bunlar hiç olmamış.

üstelik de (son mesajına bakıldığında) motosikletini tanımıyorken yapıyorsun bunları...

şikayet ettiğin araç kadar sen de hatalısın.

yahu araç beni görmüş yol vermiş ne karşı şeride geçmişim ne viraj çizgim bozulmuş. motorail muhabbeti çevirmeyin şurada ya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

orda bunu yaptın orda şunu yaptıncılar toplanmış yine.
arkadaş kimsenin canına kast etmiyor. herşey normal.

duyar kasmalarinizi otobanda iki doksan dokuz giden ss kullanıcısı youtuberlere yapın. bu arkadaş onların yanında melek kalır.

Şöyle bir gerçek var ki motosiklet sürücülerinin çoğu şile ve riva gibi yerlere hafif gaz açmaya gidiyorlar. İstanbul'da pist dışında güvenli yada biraz keyif alabileceğiniz pek yer yok. Ne kadar yanlış olsa da orada gaz açması biraz normal geldi bana. Videonun başında sollama yaparken de araç motora yolu açmış. Yanlış ama çok sıkıntılı bir durum değil gibi.

beyler öpüyorum yanaklarınızdan.

Motosikleti
Forza 250
Viraj çıkışı hafif eğim var. Araç sol boş diye çıkmış hızlı geldiğiniz için karşı karşıya kalmışsınız.

Önceki videolarınızı izleyip, şehir içinde tracer-9'u nasıl kullandığınızı görmüş biri olarak;
Bu videoda araç haksız, elbet sollama yapılmayacak yerde sollama yapıyor ama bunu sizin söylemeniz doğru değil.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yukarı eğim var, sağa viraj var, sollama yasak, senin hızın 140 kmh; muhtemelen bu şahıs neyin geldiğini iş işten geçince anlamıştır
karşı taraf hatalı olsa da (sende de biraz kusur var: hız, bir de fıstık yeşili z1000 in var) Allah vermesin kaza esnasında daha haklı olmak bizim açımızdan çok anlam ifade etmiyor
araç sürücülerinin araçları hasar alırken, bizim sağlığımız zarar görebiliyor
şunu ciddiyetle ele almak lazım motor sürerken, unutuyoruz bazen
karşıyı da tolere etmek icap ediyor şu durumda, kaybedeceğimiz şey daha çok

Önceki videolarınızı izleyip, şehir içinde tracer-9'u nasıl kullandığınızı görmüş biri olarak;
Bu videoda araç haksız, elbet sollama yapılmayacak yerde sollama yapıyor ama bunu sizin söylemeniz doğru değil.

eyvah yakalandık :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar