Kasten Çarpma! Yer Konya

Motosikleti
1190 ADV
https://drive.google.com/open?id=0B7NQDQgP1A5VY08yZUdGSFpOY3c" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">
https://www.youtube.com/watch?v=K9iPyB2X8_8&feature=youtu.be

https://drive.google.com/open?id=0B7NQDQgP1A5VY08yZUdGSFpOY3c

Merhabalar herkese,

Konya'da gerçekleşen bir olaya ait görüntüleri paylaşıyorum arkadaşlar.
Video bana ait değildir, bende internette gördüm.
Konu daha önce açılmışsa silinebilir.
Çarpan araç yada motosiklettekileri tanımıyorum.

Yorumlarınıza açıktır

Son düzenleme:
medeni bir ülkede olsa direkt cana kast etme suçundan uzun bir süre içerde yatar bu cani ve bir daha trafiğe de çıkamaz. umarım ağır bir ceza alır, düşük hacim motosiklet kullanıcıları olarak benzer tacizlerle çok karşılaşıyoruz. cesaretlenmesin bu köpekler.

Motosikleti
1190 ADV
medeni bir ülkede olsa direkt cana kast etme suçundan uzun bir süre içerde yatar bu cani ve bir daha trafiğe de çıkamaz. umarım ağır bir ceza alır, düşük hacim motosiklet kullanıcıları olarak benzer tacizlerle çok karşılaşıyoruz. cesaretlenmesin bu köpekler.

Bu olay motordaki çocuklar için fazlasıyla bir ders olmuştur zaten.
Umarım otomobil sürücüsü de hayatı boyunca unutmayacağı şekilde cezasını alır.

Bugün Konya'da hava o kadar soğuk ki, ben dışarıda beklerken üşüyorum. Motorda ki çocuklar belli ki ya işe gidiyorlar yada başka bir sebeple ulaşmaları gereke bir yer var, yoksa zevk için bu havada o kadar az ekipman ile motora binilmez.

Sonuç olarak hiçbir neden ile ölmeyi haketmiyorlar ki otomobil sürücüsünün yaptığı öldürmek için çarpmaktan başka bir şey değil.

47 BJ 170 sanırım plaka.
Şikayet edebilecek biryer var mı?

Son düzenleme:
Bu olay motordaki çocuklar için fazlasıyla bir ders olmuştur zaten.
Umarım otomobil sürücüsü de hayatı boyunca unutmayacağı şekilde cezasını alır.

Bugün Konya'da hava o kadar soğuk ki, ben dışarıda beklerken üşüyorum. Motorda ki çocuklar belli ki ya işe gidiyorlar yada başka bir sebeple ulaşmaları gereke bir yer var, yoksa zevk için bu havada o kadar az ekipman ile motora binilmez.

Sonuç olarak hiçbir neden ile ölmeyi haketmiyorlar ki otomobil sürücüsünün yaptığı öldürmek için çarpmaktan başka bir şey değil.

videonun öncesinde de bir taciz var muhtemelen. motordaki gençler bir şeye kızmışlar belli ki, elindeki poset çantayla cama vuruyor hafifce. gariban vatandaş anca kıt kanaat alabildiği cg motor ile işine gücüne giderken canından, sağlığından olma, sakat kalma durumuna düşürülmeye çalışılıyor. tahminimce o sırada gecen siyah mercedes bir makam aracı, kamerası olan da ona eşlik ediyor. yakalanacağını umuyor ve gereken en ağır cezayı almasını istiyorum. gariban vatandaşı güçsüz görüp ezmeye çalışana göstersinler gününü.

Araç, motor arkada iken bilerek fren yapıyor motorun kaza yapması için,
Motor sola kırıyor ve torba ile vurarak tepki gösteriyorlar.

olayın önceside var mutlaka bizim gördüğümüz cg ci arkadaşlar poşetele arabaya vuruyor. araba motorcuları deviriyor
neyse vurun arabacıya daha ölmedi.

Arabadaki kalasın motordan anlamadığı kesin. Bu gençler yerine r1200gs de olabilirdi, bende olabilirdim, burdan biride ama bu kalas yine aynı hareketi yapardı. Yani işin özü gençlere apaçi bunlar diye sövmemek lazım. Aynı şekilde hepimiz araç solluyoruz bu bir gerçek.
Bu olayın tarifi yok yahu, ne kadar sövsem bilemedim.

Şeytan diyor ki al bi 99 doğan slx, yüksek torpido, cms 40 jant, 215 lastikler, 51'lik düz boru, son susturucu warex, arka pandizota 4*85 2 bass, sisler xenon, farlar park, ön yaylar presli bordo bi doğan... Çok sinirlendim galiba bu toplum bunu hak ediyor.

olayın önceside var mutlaka bizim gördüğümüz cg ci arkadaşlar poşetele arabaya vuruyor. araba motorcuları deviriyor
neyse vurun arabacıya daha ölmedi.

tam ekran izleyince farkettim, motor arkadan gelirken araba aniden fren yapıp motoru kaza yaptırmaya çalışıyor zaten, motorcu zorlukla toparlayınca bu sefer sola kırıp dengesini bozmaya çalışıyor. motordaki genç haklı olarak sinirleniyor, elindeki torbayla cama vuruyor ki ona da vurma denir mi artık! velhasıl olayın öncesi olmasa bile motordakinin torbayla cama vurmasından! önce arabacı pusht'un çok tehlikeli tacizleri var.

Ben şikayet ettim,
Sizlerde edebilirsiniz ,

https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar