Kastamonu'ya seyahat

Evet arkadaşlar İstanbul,Bolu,Karabük,Kastamonu,Sinop arası seyehat ve tatilde çektiğim fotoğraflar aslında daha çok fotoğraf var ama bunlar yeter sanırım.Tatilim süperdi hele motosikletle daha bir başka oluyor o tutku,o haz, o heyecan,o adrenalin anlatamam çünki o duyguyu yaşamak lazım inşallah beğenirsiniz fotoğrafları ...Saygılar.:cat::):cat:

Süper olmuş tekerine sağlık. Zaten bu sene gitmek isteyipte ertelemek zorunda kalmıştım :(.
Sende olmasan göremeyecektik memleketi.....

Hayırlı olsun öncelikle kardeş çok güzel resimler sagol birşey soracağım kardeş sen o lasikleri kime değiştirttin çok güzel duruyor ön lastiğin ebatı arkanınki ne birde değiştirenin adresini yada telini verirmisin kaçpara alıyorlar.

Bende senpazar' lıyım :)

Memnun oldum hocam Bende Taşköprülüyüm:rendeer:

Hayırlı olsun öncelikle kardeş çok güzel resimler sagol birşey soracağım kardeş sen o lasikleri kime değiştirttin çok güzel duruyor ön lastiğin ebatı arkanınki ne birde değiştirenin adresini yada telini verirmisin kaçpara alıyorlar.

Hocam Honda nın orjinal lastiği Arka 130/70-17 Ön 100/80-17 pırellı marka

Son düzenleme:
abi ben seni görmüştüm bende taşköprülüyüm. Bizim burlardan geçip duruyodun stiker falan olsaydı motorda durdururdum siteden olduğunu bilmiyodum

Arkadaşlar gezimi beğenmediniz sanırım hiç paylaşım yok gibi:silent::salut:

gezi çok hoş ve güzel olmuş benze rbi güzergahı bende bi ay kadar önce gezdim.

http://www.motosiklet.net/forum/gez...-km-bati-ve-orta-karadeniz-tek-tabanca-3.html

fakat bi eleştirim olucak tabela resimlerinden ziyade manzara ağırlı resimler daha hoş olabiir diye düşünüyorum. Zira asfalt ve tabelalar günlük yaşantımızın bir parçası ama o güzergahın üzerindeki eşşiz manzaralar bi harika. Ağırlı olarak onları paylaşsaydın keşke

Hocam daha resimler var manzaralı falan ama çok resim yer kaplar diye göndermemiştim isterseniz onlarıda gönderirim:cat:

gezi çok hoş ve güzel olmuş benze rbi güzergahı bende bi ay kadar önce gezdim.

http://www.motosiklet.net/forum/gez...-km-bati-ve-orta-karadeniz-tek-tabanca-3.html

fakat bi eleştirim olucak tabela resimlerinden ziyade manzara ağırlı resimler daha hoş olabiir diye düşünüyorum. Zira asfalt ve tabelalar günlük yaşantımızın bir parçası ama o güzergahın üzerindeki eşşiz manzaralar bi harika. Ağırlı olarak onları paylaşsaydın keşke

Sende güzel yerler gezmişsin hocam tebrikler güzel fotolar seneye nasip olursa fazer alacağım inşallah daha kapsamlı bir gezi yapacağım belki seneye beraber gideriz olmazmı:cat:

Son düzenleme:
Güzel bir gezi olmuş. Kaç kilometre yaptığını benzin tüketimini falan yazsaydın birde biraz daha manzara ağırlıklı resimler olsaydı süper olacktı

Nice gezilere

Memnun oldum hocam Bende Taşköprülüyüm:rendeer:

Ben memlekete giderken Taşköprüden geçmek zorundayım ve genellikle sabahın ilk saatleri orada olurum. Orada meydanlık bir yer var ufak bir köprüden geçip çarşının içinde giriyorsun. Hemen oraya gider sabah sabah güzel bir çorba içer kendime gelirim ondan sonra yola devam. Ama bu sene gidemedim :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar