Kastamonuda haftasonu rotası

Fazla merkeze uzak olmayan vırajlı yollar bilen varmı? Hanı bi iki vıraj yapıp gelelim mesafesi

Yaralıgöz geçidi güzel virajları olan bir rota. Çatalzeytin yolu üzerinde.

Bir de Tosya yolu var.
Bu iki yolu çok severim. Günübirlik Tosya'ya gidip gelmişliğim vardır.

Tosya 1, 1,5 saat mesafede ama bazen yarı yola kadar gidip dönüyordum.

Cide yolu da viraj olarak fena sayılmaz ama biraz uzaktır. Yine de zorlanırsa gün içinde gidip gelinebilir.

Genel olarak asfalt kalitelerini beğenmesem de ez sevdiğim rotalar bunlar.

Son düzenleme:
Hepsıde uzak mesafeler merkeze ama sağolun yazın lazım olur bu rotalar

Merhaba,
Samsunda yaşayan bir Kastamonu lu olarak cevap vermem gerekirse, açıkçası virajlı yol bulma konusunda bizim memlekette sıkıntı çekmene şaşırdım. Zemini çok iyi olmasa da (gerçi nere iyi ki) İl merkezine 30 km mesafedeki Daday ilçesi yolu bile işini görür bence. Yine arkadaşların değdiği gibi Tosya yolu, abana yolu, ihsangazi yolu da viraj yönünden seni tatmin edecek yollardır.

Merhaba,
Samsunda yaşayan bir Kastamonu lu olarak cevap vermem gerekirse, açıkçası virajlı yol bulma konusunda bizim memlekette sıkıntı çekmene şaşırdım. Zemini çok iyi olmasa da (gerçi nere iyi ki) İl merkezine 30 km mesafedeki Daday ilçesi yolu bile işini görür bence. Yine arkadaşların değdiği gibi Tosya yolu, abana yolu, ihsangazi yolu da viraj yönünden seni tatmin edecek yollardır.

1,5 yıldır kastamonu da yaşıyorum sınopluyum daha pek biyer bilmiyorum kastamonuda.

İnsangazı yolunu unutmuşum sağolun oralaea bakmak lazım, dadaya hıc gitmemiştim oyuzden oralar hakkında bılgım yok.

Teşekkür ederim

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kastamonu-Daday-Azdavay-Pınarbaşı. Bol virajlı, dağlı tepeli 110 kilometrelik güzergah.

Kastamonu - Daday - Azdavay - Pınarbaşı

8a550b7fad.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar