yok serkani ben varım kafana takma 2 miz birbirimizin yazılarını okusak yeter :queen:serkani' Alıntı:Kendim yazıyorum,kendim okuyorum.Bu da güzel tabi:farao:

slm , FEHMİ kardeşim ewet yazmış olduğum gibi oradaki bütün modeller şuan elimde mevcut (ayrıca zs 200 gs )modelide var.isteyene adrese teslim ulaştırırız .herkese sevgiler&saygılar.bak hotmail adresimi eklersen daha net ve hızlı cevap alabilirsin. [email protected]desertstorm' Alıntı:beyler merhaba ben fehmi.. ben konyada okuyorum ama yazları ve tatil zamanları kastamonu merkezdeyim... başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim kastamonuda da böyle bi topluluk kurmak çok güzel... selamlar.....
johannes falcon senin elinde şu an az 200 gs var mı..? piyasada hiç bi yerde yok bi cevap verirsen çok sevinirim... Allah'a emanet ol......
saol kanka fakat önemli değil ,ben anlamam zaten rodaşdan modajdan yarar giderim bilirsin,:queen: o yüzden elimde falan kalır sonra sen iyi eğitte onu benden ürkmesin :cherry:merkez' Alıntı:kankam ben geldim artık merak etme benim motorum demek senin demek lafı bile olmaz her zaman amadende şu rotaj süreside dolduğu an bi uzarız senle şöle bi ok.
kardeş sen sabri abi ile bağlantı kurdunmu onun bulamayacağı parça yoktur hemde yamaha olunca ben sana araştıracam :cat:ceza_srad_' Alıntı:s.a fatih abi dertlerimizi paylaşalım demişsin ben çok dertli biriyim ben,bi başlarsam dertlerimi anlatmaya bitmez ,topiçi kitlerler :queen: benim 135 e açık hava filtresi lazım muhtar abi benimle ilgilenmiyo :salut: jonnes falcon akın abi oluyor yani neyse bana yardımcı olabilecek biri varmı buralarda hemşerinize yardım edin :queen: :queen:
desertstorm kastamonu merkezde sealsun markasının bayiliği yok bu arada kankam ilçe dışında ben cevap vereyim dedim eğer almak istersen buradanda(cide) dende almak istediğin modeli temin edebilirsindesertstorm' Alıntı:johannes falcon yanlış anlamazsan sana bi soru sormak istiyorum.. acaba kastamonu nun başka yerlerinde de merkezde falan zealsun bayisi var mı...?Allah'a emanet ol.. iyi günler...
kardeş senin msn adresi veya tel numaranı verirsen dha sıcak haberleşme olanağına sahip olursun zealsun marka cide bayisi mutlu motor TEL:03668661032 CEP:05332496129 AKIN MUTLU sizle ilgilenirler:cat:desertstorm' Alıntı:merkez kardeş sen bana şu zs 200 gs hakkında bilgi verirsen sevinirim.. kastamonuda hiç sattınız mı bu makineden sattıysanız şimdiye kadar bi sıkıntı çıkardı mı...? bir de nereye sorsam farklı fiyat çekiyo fiyatı garantisi ve parça olayı hakkında bilgi verirsen sevinirim... tabi en iyisi memleketimden almak onun için soruyorum.... şimdiden teşekkür ederim... iyi günler Allah'a emanet ol....
slm serkani ben KASTAMONU CİDE ZEALSUN BAYİSİ MUTLU MOTORSİKLET (AKIN MUTLU) HALEN MOTOR ALAMADIYSAN düşünürsen zs 200 gs var elim de sıfır gibi daha 150 km de bu aleti kaçırmaderim arkadaşım daha faturasını dahi kesmedim direk kaydını sana yaptırabiliriz fiyatıda çok uygun sıfırların dan ararsan görüşebiliriz yalnız elini çabuktutman gerekiyor .ha satış nedenine gelince arkadaşa bunların 250 cc sinden sipariş verdik satış sebebi tek kelimeyle bu yüzden ararsan görüşebiliriz . 0366 866 1032 gsm:0533 249 61 29serkani' Alıntı:arkadaşlar uzun zamandır işimdeki yoğun çalışmalardan dolayı uğrayamadım buralara.öncelikle herkese selamlar.şimdii,halen bi motosiklet almadım.kastamonu mondial bayi de cbr125rr var,pazarlık yaptım ama bir falcon var başka bi yerde aklımı çelen 2003 model.ikinci el satan varsa haber etsin.bi makina alayım![]()