Selam memleketimin güzel insanları.
memleketimin çirkin insanı naparsın :mrgreen::rendeer:
özledim seni ::winkwink::winkwink::winkwink
hadi lan ordan şişko.
Selam millet.:rendeer:
Selam abicim nasılsın :rendeer:
A.s Sen nasılsın Şahinim.:rendeer:
merhabalar dıyorum grenajlı sülük bulabılırsem yarın cekıp eklıcem resımlerı![]()
şahin kardeş merak etmiş onun için çekicem beyendıgı olursa avatarına koyar :mrgreen:
senınki cıplak benımkı damat elbıselı olmas ben almam neydüğü belirsiz cıplak salyangosları:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 ----------
senın motor nıye yatıyo bakem
Abi benim salyangoz un yazdan kalma fotosu o güneşleniyordu :mrgreen:
Hem ne demişler yiğidin malı meydandadır.:cherry:
Senin ev nerde ? Kaldı mı İst. te bahçeli evler yahu
4 kolluya benzin mi dayanır be abi bi türlü açamadım depo kapağını :mrgreen:
Senle bir görüşelim yüzyüze anlarsın o zman beni:mrgreen::rendeer:
ben örnektepedeyim biliyonmu orayaı yada anlıcan dılden konusayım miniatürkü bılıyonmu oalarda oturuyom işte bı gun gel sneın motoru test edek:mrgreen:
eyupu bılıyosundur sen eyup hastanesınıde bılıyosundur işta o hastanenin tam karsı tarafı yanı halıcın karsı tarafındayım sutluce desem anlarmısın oralarda ıste yazın guzel oluyo bahcelı evKağıthane tarafı oluyordu dimi abi? Orada büyük bir park vardı serhatla gidiyorduk çekirdek muhabbeti yapıp dertleşirdik:mrgreen:
Hatta çağlayan karakoluna da yakındı bi keresinde orda gazlarkenpolis otosu çıkmıştı önüme ehliyet yoktu neyse atmden para çekmek için duralım dedik bu seferde baktık ki sağ tarafımızda koskoca karakol :queen:
Ama değerini bil bahçeli evinbenim köydeki ev gibidir eminim :rendeer:
eyupu bılıyosundur sen eyup hastanesınıde bılıyosundur işta o hastanenin tam karsı tarafı yanı halıcın karsı tarafındayım sutluce desem anlarmısın oralarda ıste yazın guzel oluyo bahcelı ev![]()
serhat kim:mrgreen: üyemiburda bidaha gelirsenız benıde cagırın o uykuluk yedıgınız yerın ılersınde benzıncı var bp ıste o benzıncının uzt tarafında oturuyorumSütlüceyi bilmez miyiz bi keresinde uykuluk yemeye gitmiştik Serhat la.
Neyse bi gün keşif için buluşuruz be abi![]()
serhat kim:mrgreen: üyemiburda bidaha gelirsenız benıde cagırın o uykuluk yedıgınız yerın ılersınde benzıncı var bp ıste o benzıncının uzt tarafında oturuyorum![]()