[Kastamonu - MT]

:) arkadaşlar merhaba bu site araclığı ile tanışıp birlikte sorunlarımızı paylaşabiliriz ve beraber geziler düzenleyebiliriz her kastamonulu mt üyelerini tanışmaya davet ediyorum ben cideden fatih yapıcı herkese saygılar:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende kastamonuda motorcu varmı diycektim
kastamonu hanönü:queen:

musti81' Alıntı:
bende kastamonuda motorcu varmı diycektim
kastamonu hanönü:queen:
:) musti kardeş merhaba biz cidede bayağı kalabalık bir mt grubuyuz tanışıp birbirimizle iltibat kuralım geziler düzenleyelim:cat: motor alım satımında birlikte birbirimize yardımcı olalım

basbali' Alıntı:
abi düzceden katılayım ozaman
GEL TABİ KARDEŞİM BİZİM MT GRUBUMUZ HERKESE AÇIK İSTYEN KATILABİR:rendeer: KANKAM M(MERKEZ)AYRICA TOPİC İÇİN TEŞEKKÜRLER:cat: MUSTİ KARDEŞ ARAMIZA BEKLERİZ:rendeer:

johannes falcon kankam ben yarın kastamonuya gidiyorum huyasung tan vazgeçtim aslanlar gibi fz6 fazeri alacam allah nasip ederse 12 saat kaldı altımda olmasına bakalım allah hayırlısını eğlesin güzel rabbim:)

Kastamonu gurubuna selam ola

merkez' Alıntı:
abi kastamonuda motorcu varmı yaw

"Ben ve abim garanti!!!
tabi var,bu da laf mı yani..."
Kastamonulu dostlar herkese selam.Tanışalım elbette.

Arkadaşlar havalar biraz ısınsın bi tanışma faslı yapalım.EE organize yi de kastamonulu arkadaşlar yapsın.Biz hazıra konalımm.Arkadaşlar bi kuzu çevirme yaparız artık:)

arkadaşlar herkese slm sizden isteğim tanışmak için bu topinkte isinlerimizi ve varsa email,msn adreslerimizi yazalım vede bu topinkte bol bol yazışalım ancak böle tanışıp birlikte bişeler yapabiliriz.arkadaşlar bu arada motorumu aldım

basbali' Alıntı:
Arkadaşlar havalar biraz ısınsın bi tanışma faslı yapalım.EE organize yi de kastamonulu arkadaşlar yapsın.Biz hazıra konalımm.Arkadaşlar bi kuzu çevirme yaparız artık:)
:cat: yaparız tabi arkadaşlar hemde en kıralını biz daha bu cumartesi kuzu çevirdik hep birliktede yaparız inşallah:queen:

arkadaşlar iyi hoş ta ben de motosiklet yok,bakınıyorum güzel bi makine de bulamadım.bi yardımcı olun...:cat:

nasıl bi makına aryosun büyük makinemi detay ver biraz yardımcı olacak biri cıkar mesela ben :)

4000-4500 arası.virago 250-rebel 250-cbf 250 olabilir.tercihim crusier lardan yana.ama cbf ya da tiwister'e hayır demem.ne olursa olsun temiz olsun :)

benim bildiğim mondial kt 125 var mondialin 150 lik scoter gibi bişi daha var çocuk yeni almış 1.600 ytl ye veririm diyo 15 günlükmü bişi birde 1 aylık kanuni var tam bilmiyorum kaçlık olduğunu ama istersen araştırımım galiba bunlar işini görmez ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar