[Kastamonu - MT]

Taşköprü..:mrgreen: Sonra Hanönü diye ayrıldık gerçi biz ama aslıTaşköprü..:mrgreen: Sen hadımın hasanı tanırmısın..:mrgreen:

Hellomoto..:mrgreen:
Tanıyamadım abi büyüklerim de çıkaramadı :pale: Hanönü bize biraz uzak kalıyormuş.
Saygılar:rendeer:
Musti bak Nasipte 5.000. Mesajı .Kastamonu Mt Topiğinde yazmak varmış...:cat:
Hayırlı olsun Korkut abi :rendeer:
İyi geceler Kastamonu MT. Kampanya devam ediyor benden bi 500 mesaj feda olsun buraya :p

Sanada hayırlı olsun kardeşim.:rendeer:

Herkeze saygılar Hayırlı günler:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amcaoğlunu aldatmayacaktın halaoğluu...Ayıpsanaaa..:farao::cyclopsan:farao::sunny:

valla heç dikkatimi çekmemiştii artıkın bundan sonra kastomonu benim 16cı memmleketim..buda böle biline...:rendeer:

Abi senden ricam 1den 15e kadar bağlı olduğun illeri yazar mısın :queen:

İyi günler :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 PM ----------

Musti bak Nasipte 5.000. Mesajı .Kastamonu Mt Topiğinde yazmak varmış...:cat:
Sen 5000 ben 500 ne kadar ortak yanımız var be abi.:cherry: ikimizede hayırlı olsun :):rendeer:
Sanada hayırlı olsun kardeşim.:rendeer:
Sağolasın Göktay abi teşekkür ederim :) :rendeer::rendeer: (kampanyaya devam :cherry:)

Vay Şipşak şahinim gelmiş Canım benim:rendeer: Bugün işteydin demi.

Abim benim :rendeer::rendeer: Evet abi işteydim :wiinkk:

Sana bu haftaiçi uğrayacağım abi haberleşiriz istediklerini getirecem :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 PM ----------

İşte bu bir sayfa daha atladık 32. sayfadayız Hayırlı ve uğurlu olsun.Ayın ikisi gibi Kastamonuda olucağım Çektiğim fotoları buraya koyacağım bakalım o zman ne kadar sayfa geçecek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar