[Kastamonu - MT]

Abi Göktay abiden haberim yok belki iştedir O'da.Serhatla dün gece konuştum.Nişanları varmış onlarla uğraşıyor.Birde hafta sonu tatile çıkıyor.Yani baya yoğun.mt de olmaması gayet normal:wiinkk::cat::rendeer:

Göktayda izine ayrılacağım diyordu belkide ayrılmıştır.

iyi akşamlar kastamonu göktax abı dogum gunun kutlu olsun olurda bu kadarmı olur benımde bugun dogum gunum :):rendeer:

Sağol kardeş seninde doğum günün kutlu olsun :rendeer: Seninle de ortak yönlerimiz çoğalıyor.

Eyvallah Şahinim Göktay ve Szman gözükmediler bugün.

Abi saygılar. Evde internet yok malesef nöbete geldikçe şirketten bağlanıyorum :pale:

Göktayda izine ayrılacağım diyordu belkide ayrılmıştır.

Abi izine var daha Eylül sonu veye Ekim başına denk geliyor izin. 3 arkadaş var sırada onlardan sonra ben çıkacam hayırlısıysa:)

İş güç işte hep aynı telaşe idare ediyoruz. Sende ne var ne yok ehliyet ne zaman çıkıyor.

Abi yazıldık kursa hayırlısıyla eylül ortası elimde :) inş. :rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

Ben seni izine ayrıldı biliyorum Göktay Ne zaman çıkıyorsun

Kolay gelsin korkut abi iyi geceler :)

Ben seni izine ayrıldı biliyorum Göktay Ne zaman çıkıyorsun

Abi çok var daha Ekimi bulur çıkmam. Senin az kaldı galiba :)

Abi yazıldık kursa hayırlısıyla eylül ortası elimde :) inş. :rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

Kolay gelsin korkut abi iyi geceler :)

Sayısal oynuyoruz dimi bu hafta (ben yarın yatırcam) bize çıkarsa ehliyetten önce çekeriz canavarı altına ehliyeti de alınca rahat rahat gezersin İnşallah :rendeer:

Sayısal oynuyoruz dimi bu hafta (ben yarın yatırcam) bize çıkarsa ehliyetten önce çekeriz canavarı altına ehliyeti de alınca rahat rahat gezersin İnşallah :rendeer:

Tamam Göktay abi yarın bende oynayayım.Ehliyeti aldığımda direk yanına gelrim valla.Yeterki tutsun sana bana Korkut abime serhata hepimize birer canavar inş.:queen::rendeer:

Geçmiyor Göktay ama izne ayrıl len ne çabuk bitti izin diyorsun.:pr:Taşköprüye gideceğim ama geze geze

Aynen öyle abi insan hiç bişey anlamıyo izinden sanki birgün gibi geçiyor. Motorla gidiyosun demi abi:silent:

Tamam Göktay abi yarın bende oynayayım.Ehliyeti aldığımda direk yanına gelrim valla.Yeterki tutsun sana bana Korkut abime serhata hepimize birer canavar inş.:queen::rendeer:

İnşallah Şahin ya sana ya bana çıksın işi gücü bırakıp dördümüz şöyle altlarımıza canlı birer makina çekip Türkiye turu yapsak. Ne güzel olur valla:cat:

Aynen öyle abi insan hiç bişey anlamıyo izinden sanki birgün gibi geçiyor. Motorla gidiyosun demi abi:silent:

İnşallah Şahin ya sana ya bana çıksın işi gücü bırakıp dördümüz şöyle altlarımıza canlı birer makina çekip Türkiye turu yapsak. Ne güzel olur valla:cat:

Valla abi ne güzel olur yeni makinelerin rodajınıda beraber yaparız.Bir hayal işte inş. tutar :)
Korkut abi motorla gidecek benim bildiğim ...:rendeer::rendeer:

Valla abi ne güzel olur yeni makinelerin rodajınıda beraber yaparız.Bir hayal işte inş. tutar :)
Korkut abi motorla gidecek benim bildiğim ...:rendeer::rendeer:

İnş. Bu arada numaraları düşünüyodum. 06 - 37 'yi her kolona koymayı düşünüyorum. Daha sonra 17 Çanakkale (Acemi birliğim) 07 Antalya (Usta birliğim) bunun gibi özel sayıları seçeyim diyorum belki şans getirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar