[Kastamonu - MT]

kimse yokmu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Szman!

evet kımse yokmus :)

20 sayfayı da geçer 200 sayfayı da evelallah. Biraz vakit lazım oda çok Allah'a şükür:queen:

Aynen Göktay abi benim foruma katıldığımda 6 sayfaydı bu topic şimdi ise...
Nerden nereye :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 AM ----------

İyi geceler Kastamonu az aldı geliyorum.Bu şehrin kirini stresini pisliğini seninle atacam :) az kaldı az..

İyi geceler Kastamonu...İyi geceler Kastamonu MT...

Hadi bakalım keramet sende sanırım götür bundan sonrada.

BEnim kadar snde de be abi.:) şile ye geliyomuşsun sevindim geleceğine yarın inş. seni telden arıyacam abi :) sormam gerekn bir şey var ... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 AM ----------

nereye gidiyoz len..:queen::queen:

OOOOO Fahri Kastamonulu Temel abim özlemişsindir sen beni :) napıyorsun

BEnim kadar snde de be abi.:) şile ye geliyomuşsun sevindim geleceğine yarın inş. seni telden arıyacam abi :) sormam gerekn bir şey var ... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 AM ----------

OOOOO Fahri Kastamonulu Temel abim özlemişsindir sen beni :) napıyorsun

Bu Kastamonu topiğine yazdığım son yazı.:farao:

Abi hayırdır :silent: sen yazmazsan buraların tadı kalmaz. Bizde yazmayız:salut: Durmak yok yola devam:cat:
Bu arada 500. mesaj buraya denk geldi. Bugün daha bu foruma ayak basmam.:queen::queen:

O dün içindi Göktay .Şaka yollu yazdım Toprak topiğine yazmayımda nereye yazayım:rendeer:
Günaydın Kastamonu Mt. Hayırlı işler.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar