[Kastamonu - MT]

Tüm MT KASTAMONU ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,kazasız sürüşler

teşekkür ederim :cat:

arkadaşlar sitede hiç sesiniz çıkmıyor. Kastamonu'nun adı ver kendi yok.oysa merkez ve ilçelerde ne kadar motosikletçi arkadaşımız var. eminim bu arkadaşlar aeasından internete girenler laylaylom sitelerde bir sürü vakit harcıyorlar ama motosiklet tutkusu başta olmak üzere bir yığın yararlı bilginin ve paylaşımın olduğu böyle güzel sitelere uğramıyorlar.:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İş yerime gelen helvadan yediğimde damak zevkim bayram etti.
Kastamonu ÇEKME HELVA sına hayran kaldım arkadaşlar.
Sırf bu yüzden size selam Ankaradan :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla çok afiyet oldu, süper bir şey ya, pişmaniye gibi ama harika tadı var :cat:

Kastamonuya yolum düşerse en az 20 kutu alırım herhalde :cherry:

evet çekme helvasi cok güzel bi kere yedinmi tamam şekerin tavan yapana kadar yersin:)

Eveeet sevgili arkadaşlar,

Bu gün 10 Nisan 2008 perşembe. Geçen sene 11 Nisanda YBR ile Safranbolu'ya gitmiştim. Demek istediğim bu seneki motosiklet sezonu açıldı.

Bu sene Kastamonu merkez ve ilçelerdeki arkadaşlar birkaç organizasyom düzenleyelim. Bunlar öncelikle tanışma toplantıları ve ardından toplu gezi/ler şeklinde olabilir.

Özellikle ilçelerimizdeki motosikletçi arkadaşlara sesleniyorum. Organizasyon için her ilçeden bir arkadaş önderlik yapmalı.

Kastamonu' daki motosiklet sürücülerinin isim soyisim telefon numaraları ve kullandığı motosiklet marka-model bilgilierini barındıran bir liste yaparak başlayalım.

İlçe önderliğine talip olanlar ya da aday gösterilenler, ve ilgilenen arkadaşlar lütfen özelden mesaj yollasın.

Son düzenleme:
evet arkadaşlar biz kastamonu merkezde ikamet etmekte olan motosiklet sürücüleri olarak:merkez ilçelerde bulunan motosiklet kullanıcıları ile gezi,aktivite,motor alış satış,bilgi edinme konusu baz alınarak sizlerle bir adım atmak istiyoruz,serkan arkadaşımızında dediği gibi bu sayfa bizler için artık duyuralım sesimizi hepinizi bekliyoruz saygılar...

Kastamonu Mt Grubu Cok Yavassınız Yaaa Drag Yarısları Kastamonuda Yapılıyor Sız Buraya Resımlerın ı Koymuyorsunuz Hadı Arkadaslar Hıc Bırınızmı Gıtmedınız Yarıslara

Sevgili alpina,
İsim, motosiklet, ve mail-telefon gibi iletişim bilgilerini yazmaya başlayabilirsin :cat:

selamun aleykum arkadaslar su an konyada okuyorum ama yazın kastamonudayım her turlu gezi vb etkinlite bir 37 plaka da ben varım:)

Merhaba arkadaşlar ben NURİ YILMAZCAN İstanbul da oturuyorum Kastamonu//Cide liyim

iyi pylaşımlar dilerim

Eveeet,

Nihayet motosiklet sezonu açıldı. Metoroloji genel müdürlüğünden son beş günün hava tahminleri de olumlu.

Sözün kısası bir teklifim var beyler; bu hafta sonu 8 Haziran 2008 Pazar günü Safranbolu 'ya bir gezi düzenleyelim. Adam akıllı püfür püfür gezer tozar yer içer eğlenir akşama, daha doğrusu gece geri döneriz. Lütfen şunu bunu bahane etmeden, gerçek dışı beyanda bulunmadan katılım yapalım. Motosiklet keyfini çıkaralım.

Tura katılmasını istediğiniz motosikletçi arkadaşlarınız varsa guruba katılması yönündeki talebinizle beraber, bu arakadaşl(arın) isim-soyisim, iş-güç, motosiklet marka/model ve iletişim bilgilerini tarafıma yollayınız. Konu konseyimizde görüşülecektir.

Detaylar;

• Tura katılacak olan motosikletler genel ve periyodik bakımlardan ve kontrollerden geçirilecektir. Lastik hava basınçları, far/sinyal durumları, x-ring ve o-ring zincirlerin yağları, fren hidrolikleri ve diskleri, bağlantı boruları ve sızdırmaz elamanlar, motor soğutma sıvıları ve motor yağı seviyleleri önem arz etmektedir.

• Katılımcı pilotlar depolarını tam doldurup geleceklerdir. Bir depo benzin gidiş-dönüş istikameti için yeterlidir.

• Pilotların uzun yol tecrübeleri ve gidilecek istikamete yabancı olabilecekleri, bir motosiklet pilotu için olumsuz sayılabilecek hava muhalefetleri hesaba katılarak tur esnasındaki ortalama hız 80-140 km/h arasında tutulacaktır. Kesinlikle risk alınmayacaktır.

• Gurup sürüşü esasları geçerlidir. Pilotları tehlikeye sokabilecek tarzda kullanım kesinlikle yasaktır, açık farlarla takip mesafesi ile beraber 1-3/3-5 ilerleme metodu kullanılacaktır.

• Konaklama bölgelerindeki giderler alman usuludür, dolayısıyla kim ne yer içerse onu kendi öder. Gidilecek yerlerde mekan seçimi ortak yapılacaktır. Mekan konusunda alternatif çoktur.

• Dijital fotoğraf makinası olanlar pillerini tam şarj ederek getirmelidirler. Aynı zamanda cep telefonlarının/pda ların ve gprs cihazlarının da şarjları tam olmalıdır.

• Tura artçı ile katılacak pilotlar tur liderine bilgi verecektir, artçıların da giyim-kuşamları tam olmalıdır.

• Şehir dışından Safranbolu'ya gelecek pilotlar kendileri ve varsa beraberindeki gurup üyelerinin sayısı hakkında lütfen tarafıma bilgilendieme maili yollasınlar. Bu onları karşılamamız için önem arz etmektedir.

Şimdiden keyifli sürüşler...

Son düzenleme:
Eveeet,

Nihayet motosiklet sezonu açıldı. Metoroloji genel müdürlüğünden son beş günün hava tahminleri de olumlu.

Sözün kısası bir teklifim var beyler; bu hafta sonu 1 Haziran 2008 Pazar günü Safranbolu' ya bir gezi düzenleyelim. Adam akıllı püfür püfür gezer tozar yer içer eğlenir akşama, daha doğrusu gece geri döneriz. Lütfen şunu bunu bahane etmeden, gerçek dışı beyanda bulunmadan katılım yapalım. Motosiklet keyfini çıkaralım.

Tura katılmasını istediğiniz motosikletçi arkadaşlarınız varsa guruba katılması yönündeki talebinizle beraber, bu arakadaşl(arın) isim-soyisim, iş-güç, motosiklet marka/model ve iletişim bilgilerini tarafıma yollayınız. Konu konseyimizde görüşülecektir.

...

valla cok guzel olurdu keske kastamonuda olabılseydım insaallah hazıran 15 den sonra... sıze iyi eğlenceler:)

Selamlar Ben İstanbulda oturan bir Kastamonulu olarak bu gibi turlar yaptığınız için canı gönülden kutlarım .İnşallah ağustos gibi memleketi ziyarete gideceğim motosikletimle inşallah bu topic teki arkadaşlarla karşılaşırız güzel kısa turlu olsada bir tur düzenlemeyi yaparız hayırlısı:) bütün Kastamonulu arkadaşlara İstanbuldan selamlar:cat:

slm arkadaşlar ben İSTANBULDA yaşıyorum ama kastamonuluyum :) slm vereyim dedim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar