[Kastamonu - MT]

abi kastamonuda motorcu varmı yaw

:salut: Artık yok galiba :salut:

Abi Kastamonu topicinin en başında bir kaç kişi vardı.Baya bir zman aktif olmuşlar; Merkez, Serkani ve sen.Cide tarafında az da olsa motor görmüştüm ben geçen sene gittiğimde.Olmadı Korkut abşm ve ben bu yaz canlandıracağız Kastamonu yu:p Bakarsın sende katılırsın.Meydan bize kalır hoşumuza giderse de temelli oraya yerleşiriz blki :queen:

Şaka falan foruma katıldığımda bu topic 7 sayfaydı helal olsun bize iyi yazmışız.

Son düzenleme:
Hayırlısı abi.Kastamonu da olmadı belki İstanbula yolun düşer;belki bizim oraya yolumuz düşer bir gün tanışırız kaynaşırız gezeriz.Yeterki kalbimiz bir olsun :rendeer:

İnşallah İnşallah yolunuz buralara düşerse elbette görüşmek isterim.

Saygılar.

İnşallah İnşallah yolunuz buralara düşerse elbette görüşmek isterim.

Saygılar.

Saygı bizden abi:rendeer::rendeer::cat::cat:

Haberler....

Rektör Gökçebay: Valimizin Sağlık Durumu İyi

Rahatsızlanarak Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi`nde tedavi altına alınan Kastamonu Valisi Mustafa Kara`nın sağlık durumu iyi...
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Bahri Gökçebay, Vali Kara`yı ziyaret etti.Gökçebay, Vali Kara`nın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, birkaç gün daha Nöroloji Bölümünde gözetim altında tutulacağını kaydetti.

Kastamonu Postası`na açıklama yapan Gökçebay, "Valimiz görev aşkıyla yanıp tutuşan biri, koştururken böyle şeyler maalesef oluyor" dedi.

Ayten Kara, eşini bir an olsun yalnız bırakmazken, Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Kastamonu Milletvekilleri ile Ankara`daki Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Şen de Hacettepe Tıp Fakültesi`nde Vali Kara`yı ziyaret etti.

Vali Kara, Pazar günü tansiyona bağlı rahatsızlık geçirmiş, ardından ambulansla Ankara`ya sevk edilmişti.

Kastamonu Postası

6/29/2009 5:18:00 PM
http://www.kastamonupostasi.com/kposta3/index.asp?fuseaction=home.dsp_news&catid=2&cid=21212

aha len şahin ben yazimde bari 200 ..mesajını yaz bakim kastamonu topiğine..

hade bakalım vatana millete hayırlı olsun ...iyi bişi yaz bari..

200.Mesajımı buraya yazmanın vermiş olduğu mutluluğu sizlerle paylaşmayı bir borç bilirim.Bu mutlu günümde bana eşlik eden herkese teşekkürlerimi sunarım.Vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 PM ----------

aha len şahin ben yazimde bari 200 ..mesajını yaz bakim kastamonu topiğine..

hade bakalım vatana millete hayırlı olsun ...iyi bişi yaz bari..

Yazdım be abi :queen::queen: Keşke bu mutlu günümde korkut abimde yanımmda olsaydı :salut:

uğur aga dükkanı bırakıp taa kastomonuya kadar gelmişin çok geziyooonn:queen:

günaydın kastomonuu:)

MT nin Kadrolu elamanı olmaya karar verdim :p
Kendimi beyendirmeye uğraşıyorum
Aldın cıkınımı düştüm yollara :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 PM ----------

Eeee gezecek Uğur abim kontrol ediyor.:cat:

Evet korkut la uğraşıyoruz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar