Kasktaki Ugultu Sesi.

Merhabalar 80 liraya bir kask aldim 1 ay once motoru yeni aldigim için para cikmadi o yüzden idareten aldim fakat Öyle Bir Sorun Varki Deliricam...
Cbr 125 Honda Motorum Var...
Fakat Hız 100 üstüne Cikinca Kask İçinde Firtina Kopuyor Sanki Cok Rahatsiz Oluyorm Hiç Bir Sey Duyulmuyor...
KosKoca Tir Yanimda Kornaya Basiyormus Farkinda Degilim Arkamdaki Arkadasim Söyledi O derece Bir Ses var...
Suanda 725 Lira Param Var Kask İçin.Siyah Camli Kasklardan İstiyorum.Cok sekil duruyor.Kros Kasklarda Guzel Duruyor Bilmiyorum karar veremedim bana kask tavsiye edebilirmisiniz hem bu sesten kurtulmak için hemde sekil olsun...

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Nolan-Kask-Nolan-N86-Flow-N-Com-Vizorlu-Kapali-Kask-27-_8767.html

nolaan agv bide o ses büyük ihtimal virözün bir tarafı açık kalıyo o yüzdendir

iste bilmiyorum kask ucuz diye mi geliyor;) artik napim mont+eldiven+dizlik alicaktim fakat bu ses yuzunden kask alicam...

peki bir fikrim var kask alip film ceksem onu ne nasil olur ;:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

söyle bir sey alsam...gece vizörlü cam sorun cikarirmi ??
kask:http://www.motosuperstore.net/Agv-K-3-Chicane-White-Blue-Kapali-Kask,PR-1812.html 565 tl
Vizör;http://www.motosuperstore.net/Agv-K-3-ve-K-4-Serisi-Siyah-Cam,PR-1590.html 143 tl

Siyah vizör aramadan önce Sharp testinde 4-5 yıldız almış olan orta seviye bir kask, kalan parayla da mont, eldiven ve dizlik al.

Siyah vizör aramadan önce Sharp testinde 4-5 yıldız almış olan orta seviye bir kask, kalan parayla da mont, eldiven ve dizlik al.

almisken ömür boyu kullanacak bir sey alayim diyorum montu ve dizligi eldiveni bir dahaki ay almayi dusunuyoırum aslinda

Anlattığına göre belli bir hızdan sonra uğultu var bence 100km/h üzerine çıkmazsan uğultuda olmaz ekstra masrafada girmezsin.d

ya lutfen yardim istiyorum dalga geciyorsunuz..simdi gidicam kendi basima bir sey alicam sorna paramda bosa gidicek..o kasktan sogucam takmicam bir daha...
cok takintili bir insanim ne alirsam tam tam olacak...

ya lutfen yardim istiyorum dalga geciyorsunuz..simdi gidicam kendi basima bir sey alicam sorna paramda bosa gidicek..o kasktan sogucam takmicam bir daha...
cok takintili bir insanim ne alirsam tam tam olacak...
Tamam ozaman şöyle başlayalım

1- siyah renk yağmurda ve gece sıkıntı en azından ben çok çektim ama hala siyah kullanıyorum
2-Marka olarak 2014 LS2 aldım herhangi bir uğultu yok ses olarak başarılı fakat çene kısmından rüzgar almakta sıkıntı yaratmıyor ve cam kapalıyken buhar sorunu yok
3-Bilinen bir mağazadan alırsan rahatlıkla değişim yapabilirsin tüketici hakları derki hiç bir tüketicinin parası boşa gitmez

80tllik kask hiç bir şekilde kafanızı zaten korumaz onun ha o kask ha yogurt kovası :D

bell m1 alıp camını siyah yapabilirisn

kask konusu hassas konu ,motor kazalarında kask insanı hayata bağlayan en önemli parça... sitede bununla ilgili altın elbiseli adam'ın kask lar hakkında videosunu izlemiştim. bulunca lınkı yayınlarım orada reklam olacak belki ama marka olarak araı öneriyordu ve mutlaka çene açılır kask almayın diyordu, pahalı markalar özellikle araı nin çene açılır modelleri olmadığından bahsediyordu. sana tavsiyem 700 civarı baktığını yazmışsın araı almanı tavsiye ederim ,çünkü formulo yarışlarına kask yapan ve ciddi ar-ge çalışmaları olan çok eski ve köklü bir markadan bahsediyoruz. dolayısıyla insan hayatına ciddi önem veren anlamına da geliyor. yinede karar sizin buda ilgili link http://www.izlesene.com/video/kask-konusu/6888345 videoyu izlemeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
80liralık kask takıp hala hayatta olduğun için dua etmiosun da uğultu yapıyor diosun :)

80 liralık kaska can emanet edilmez. Hemen işe yarar bir kask almalısın.

Öte yandan, beklentini yüksek tutma. Belli hızın üstünde uğultu kaçınılmaz. Kulak tıkacı kullanmalısın.

yorumlar super kimisi yogurt kovasi diyor;)
napalim para olmayinca olmyuor alamiyorum
simdi oldu alicam ins yorumlar için cok tesekkur edeirm

dedigim gibi bell m1 alabilrsin sharptan 5 yıldızlı dış vizörüde siyah yaparsın tam istedigin gibi olur

eywallah cok sagolun yazdim kagida yarin magazaya gidip hepsine bakicam...kafa ölücümüde orda hallederler herhalde bu aldigim kas kafamda sanki sallaniyor biraz buyuk almisim ama bu kask alirken nelere dikkat etmem lazim kafama tammi oturmasi lazim...bu kask biraz bol sikmasin diye oyle aldim

kaskı kafana taktıgında kendini rahat hissetmen lazım yoksa dikkatin dagılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar