Kasktaki NFC Sistemi

merhaba arkadaşlar yeni bi tane kask almak istiyorum bir tane var desen ve güvenlik olarak çok hoşuma gitti kaskın ismi

Polycarbon Mt Helmet Blade Sv Chıeftan Gloss Black/Multıcolor

bazı sitelerde nfc sitemi var diyor bazılarında demiyor demiyenlerin fiyatı 205 tl diyenelrin fiyatı 235 tl benim anlamadıgım bu nfc sistemli olanı alıp işleme hemen soka[/SIZE] biliyormuyuz ve bu kaskı önerirmisiniz çok teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar ben o kasktan aldım nfc sistemli. Gayet güzel kask İspanyol malı kullanışlı ve düşük bütçen varsa ls2 den kaliteli. Nfc sistemi de şöyle çalışıyor, bazı telefonlarda nfc özelliği var yani iki telefonu veya da başka şeyleri temas ettirdiğin zaman bluetooth görevi gibi bişey yapıyor. Bu kask da ise telefonu tanıttığın an senden program indirmeni istiyor (nearwox google play da var) ondan sonra programı kurup dilini falan ayarladıkdan sonra 4 tane numara belirliyorsn. Kaza anında kask yere sert temas ettiğin de belirlediğin numaralara mesaj ve koordinat atıyor.

NFC Near Field Communication'ın kısaltmasıdır. Normalde Mifare 1k ya da TAG dediğimiz 1kilobytlelık veri tutar. ALışveriş yaptığınız mağazalardaki alarmlar da da bu türden kartlardır. Kendi içlerinde işlemcisi yoktur. herhangi bir numara çevirme işlemi yapamazlar.

Etiket gibi düşünün. İçerisine adınızı soyadınızı vs kaydedersiniz. o kadar.

Etki alanı ise 3-4 cm dir. bluetooth gibi telefon gibi küçük bir anten ile 3-5 metreden algılaması söz konusu değildir.

Son düzenleme:
NFC'nin ne olduğunu biliyordum da, kaskta ne işe yaradığını bilmiyordum :)

afyonlu003 arkadaşımıza teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar