Kaskta Rüzgar Gürültüsü

Benimde Marushin de hic boyle sorunlar yoktu mutlu mesut kullanıyodum yeni visor aldım cıkk sesten durulmuyo sanki fırtınalar kopuyo icerde...

Arkadaşlar kulak tıkacı araba kornası, yanımıza yaklaşmış arabanın sesi vs. vs. duymamız gereken mühim sesleri engellemezmi???

azgurbuz, doğrusun kardeşim.Kulak tıkacı çok iş görüyor.
Ben 80-90 ile gittiğimde bile bir müddet, durunca kulaklarım
çınlıyor.Kaskım da Caberg.

Kaskınız ne marka olursa olsun muhakkak KULAK TIKACI kullanın ki ilerleyen yaşlarda tinnitus denen çınlama ve giderek sonunda top sağır olmamanızın garantisi ancak 3-5 milyonluk lateks veya kauçuk yardımcı aparatlardan
geçiyor.
Korkulduğu gibi korna veya başka şeyleri duymanızı engellemiyor sadece bas-tiz seslerin frekansını değiştiriyor ve daha az hasar almanızı sağlıyor.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kullandığım tüm flipup kasklarda ses problemi vardı.en son caberg marka aldım 80 90 da değil 60 da bile ses yapıyor.

duyduğum kadarıyla Schubert S1 modelinde ses problemi yokmuş fakat fiyat olarak yanına yaklaşılmıyor:)

onda da rüzgar değil de para sesi insanı rahatsız ediyor :)

evet arkadaşlar rüzgar vs sesler duymak istemiyorsanız tamamen duygusaldır biraz keseyi açmaklazım iyi kasklar gerçekten pahalı ya paraya kıyacaz yada sesleri dinlemeye devam etçez bende o sıkıntı yok çünkü kulağımda kulaklık ve müzik sesi ni yüksek dinliyom .:bounce:

abı bende kbc bende ıkı kask var bırı kbc bırı nıtro nıtroda 120 den sonra resmen ıslık calıyo kulamın ıcınde ama kbcden cok memnunum 180km de bıle cok ama cok az ses var

Ahh ahh Marushin kaskım ne guzel ses gurultu yapmazdı renkli vizor taktim icerde firtinalar kopuyo simdi =)

visorun kapandigi ust noktadaki aciklik gozle bile goruluyo, yanlış visormu verdiler ne =)

bende caberg flip-up kask var rahatsz edici bi gürültü olmuo öneririm fiyatı da uygundu sanırım havalandırması brz sorunlu yalnız uyarayım

İyi bir Caberg full face kaskım var. Ama kulak tıkacını takmadan kaskı giymiyorum. Kulaklarım kıymetli. 3M tıkaçlar Koçtaş veya Bauhaus'lardan 2-3 YTL'ye alınabilir. Çok işe yarıyor. Rüzgar gürültüsünün tamamını, motor gürültüsünün büyük kısmını kesiyor. Korna seslerini filan duyabiliyorsunuz. Benzinci ile konuşurken çıkarmanıza gerek olmuyor. Mutlaka edinin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar