KasKta gözlük kullanılmazsa nooluR?!

A2 ehliyeti alacas ii hoş da, sağlıK raporun da numaralı gözlük yazıldı we normalde kullanmıyorum gözlük! aklıma takılan olay şu ki; polis çewirdi dielim yolda! bakdı ehliyete resmde gözlük lüsün, kaskın içinde de gözlük takmak biraz enteresan olur bea! ceza yazar mı olay o!?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya taksan ne olur. bende gozluyum. denemedim daha kaskı kafamda ama .. alsam takarım

Yok mu hiç bu şekilde ceza yiyen watandaş yaw!? yada ewde untdum gözlüğü, kırıldıydı yeniden yaptırmaya gdiom... die bu tarz basit bi yalanla sıyrıldınız mı!? :queen: :bounce:

bu kadar büyütme derim.. Yalnız gözlük takman daha iyi olur (ben öyle yapıyorum) hem tuhafta görünmüyor..

Ben gözlük kullanıyorum ehliyetimdeki foto gözlüklü ama kullandığı cihaz ve protez kısmı boş.........:) bu zamana kadar kimse farketmedi. :bounce:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Eğer gözlük takman gerekiyorsa bence sağlığın için takmalısın, ilerleyebilir! Ama gerek yok küçük numara dersen polis konusunda pek sorun olmaz sanırım. Daha önce karşılaşmadım da duymadımda ama polis çevirip sorarsa "o zamanlar vardı gözlük, geçenlerde LAZER operasyonla düzelttim göz kusurumu" iyi bir yalan olabilir :)

Tawsieler için saolun Millet. :cat: eyong, lazer operasyonu.. ii yalan ! :cherry: :queen:

--Deponuzda benzin, selenizde hatun eksik olmasın! -- :flower:

Mtal klavyende "k" harfi bozuk o yüzden "q" ile mi idare ediyosun. Bu tarz yazıyı okumak hem güç oluyor, hemde çok anlamsız , lütfen yazılarında türkçe karakterler kullan

ya amma abarttınız bu konuu bea! neyse değiştiriyorum q ları k olarak! :cat:

danger0, haklı arkadasım.sende yazılarında imla hatalarını abartmıssın .gercekten okumak zor boyle ( "sizde okumazsınız olur" deme sakın sadece dostane oneri bu yazdıklarımız)
turkcemizi bari bizler katletmeyelim yeterı kadar katleden var zaten..

ben gozluk kullaniorum...cok zor oluyo full face kaskla.once golugu cikar kaski tak sonra tekrar gozlugu tak sonra yola koyul...cikarirken de tam tersi....ama takmazsam bi halt goremiom...3 numara miyop...cizdircem biraz daha yas kemale ersin...

Kural olarak polis ehliyetine baktığında orada gozluk kullandığın yazılı ise seni gozluk kullanmadığın için cezai duruma sokabilir bildiğim kadarı ile. Haklı da.. Çünkü önünü iyi görmeyen bir surucu sadece kendisini değil çevresindekileri de çok büyük tehlikeye atar.. Uygulama olarak ne kadar uygulanıyor bilemiyorum ama uygulanması son derece önemli ve gerekli bir kural bence

cenkmenderes, abi haklısında birde şu durum var; göz muayenesinde küçük harfleri okutuyolar! trafikde ise bu şekilde küçük yazılarla alakasız bi durum sözkonusu! Ha doğru olan tabiiki de gözlük yazıldıysa aracı kullanırken gözlük kullanmak! ama normalde gözlük kullanmayan birisi olarakdan bu konuda biraz zorlanacağımı düşünüyorum! bahsettiğim durumla karşılaşarakdan + ceza yiyen bi arkadaş warsa yaklaşık nekadar bi maddi hasara uğradı yazmasını isterim! bu arada tawsiyeler için saolun. :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
2005 yılı trafik para cezaları listesi'ni baştan sona okudum ama bulamadım bu konuyu...

Eyong, saol abi! :) ceza yeyince anlarız artık nekadar olduğunu! sizlede paylaşırım! :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar