Kafayı koruyan, kaskın içindeki köpük katmandır.Masadan düşmeyle kask pert olmaz.
1500 TL ver, masadan düşsün yenisini al. Yok öyle birşey.
Boya üzerindeki vernik yada boyabda çatlamış olabilir yalnız.
Omuz mesafesi seviyesinden daha yukarı seviyelerden düştüğünde koruma ozelligini yitirir diyor üreticiler.
İçersindeki EPC veya dış kabuk o kadar mesafeden kullanışsız hale gelmemiş olabilir.
Kasklarin raf omrunun yaninda kullanim omrude oluyor
kaskim yeni iken kac defa motordan kayaya tasa vs. sert zemine dustu cizik dahi yoktu
3 sene sonunda ayni sekilde ama bu sefer cok sert olmayan bir yere tekrar dusurdum
Ust Hava kanali plastigi kirildi...
Bende, gunesten dahi olsa belli sure sonra miyadi doluyor kanisi olustu.
İlk firsatta yenileyecegim
Not: Kaskim ls2 433 magnum cross kask.
Bu kaskta eski degil ki daha alali zaten 1 sene dolmadi yeni yani oyle olmasa hadi neysede yeni alinmis kask 1 sene dolmadan cop olunca okadarda para vermissin koyuyor baya
ben kaskın yas mevzuunu kacırmısım, haklısınız,
baska arkadasın da dediği gibi boya kısmı az zımparalanıp catlagın türü ve derinliğine bakılabilir
baska arkadasın da dediği gibi boya kısmı az zımparalanıp catlagın türü ve derinliğine bakılabilir
Bu arada kaskı biraz inceledim google' dan anladığım kadarıyla karbon üstüne cila çekilmiş bi kask bu. Sizin çatlak olarak gördüğünüz cila da olabilir aslında. Elinize bir törpü alıp o bölgeyi biraz törpüler misiniz? Madem çöp olmuş kask hali hazırda sizin gözüzünüzde bari böyle bi test yoluna gidin eğer sorun cidden ciladaysa bence kullanılabilir. Ama cilanın altında karbona kadar gidiyorsa çatlak demek ki miadı dolmuş kaskın.

eğer kullanamayacaksınız yani çöpe gidecekse bana gönderebilir misiniz? Dekor amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
Tesekkur ederim arkadaşlar hepinize.
Sonn yorumlar daha iyi geldi.
Kaski kullanacak biraz daha ,durum daha rahat olunca degistiririzde insallah
Sagolun