Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öyle caydırıcılık olmaz, kaskın yanına bir de arka çanta versinler.:wiinkk:
Taksimde sallandırıvereceksin bu kask takmayanlardan bi kaç tanesini bak ondan sonra takıyolarmı takmıyolarmı:queen::queen::queen:
çok işe yaramaz bence..
geçen gün gözümle gördüğüm bir olayı aktarım motorla alakalı olmasada..
malum bakırköy-zeytinburnu tarafındaki hobby-kart pistini bilenler vardır.
Oraya gelen bir agır abimiz go-kart'ın başına geçti. Kask mecburiyeti oldugu söylenince binmekten vazgeçti. Üstüne dedi ki " ben hayatta kask takmam uyuzum olayına. Motora bile kasksız biniyorum". İçimden aferim dedim abimizer:
İşin çözümü basit aslında. Kask takmama cezasını 250 TL yapsınlar ve her takmayana da bassınlar cezayı bakın herkes nasıl gidip kask alıyor. Tabi Çin'den gelen 10 TL'lik kaskların da satışını yasaklayacaksın, milletin kandırılmasına müsaade etmeyeceksin.
Evet kask takmamak sadece takmayanı bağlar da millet topyekün kask takmamaya başladığında zamana bu bir kültür haline geliyor. Sonra işin ucu ön koltukta kucakta bebek taşımaya kadar gidiyor. Kask için de öyle 1000 TL vermeye gerek yok. 100 - 200 TL arasına gayet güzel kasklar satılmakta. Benim gözümde kask takmayan , emniyet kemeri takmayan adam cahildir, medeniyetsizdir. Ön koltukta çocuk, bebek oturtanı zaten direk alacaksın içeri, trafikte gördükçe çıldırıyorum.