kasksız motorculara uyus oluyorum

Super Moderator
evet arkadaşlar hep bana mı denk geliyo bilmiyorum ama
kask ve herhangi bi koruma takmadan yanımdan teğet geçenler,gazlayarak artislik hareketler yapanlar,trafikdeyken arkamda zırp pırt korna çalanlar trafik açılınca gazlayıp geçmeye çalışanlar ve hepde kasksız sürücüler bunların hepsine uyus oluyorum :farao::farao:
sizlerede denk geliyormu bu tipde adamlar:silent:

Gelmez mi ... Adana Güneş gözlüğü ile ss süren karizmatik arkadaşlarla dolu..
Ama ilginçtir adam yerine koyup selam bile vermiyorum/almıyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam en az senin kadar bende uyuz oluyorum.eve yeni girdim demin motorla ışıklarda dururken yanımda bi mz durdu.üstünde 3 kişi.hepside 20li yaşlarda.ne birinde kask var hemde 3 kişi binmişler.ışıklarda beklemeye başladı.yeşil yanmadan bastı gitti.yanımdaki münübüstekiler bana bakıyodu utandım valla.

Super Moderator
bu kasksız dolaşan angutların hiç birini kırmızıda durduğunu görmedim hatta kırmızıda durdum die bana laf eden bile oldu
"dewam etsene kardeşim motor kırmızıda dururmu" diye bide fırça yedim:farao:

uyuz olmam için varlıklarını kabullenmem gerek ama varlıklarını kabullenmiyorum yok sayıyorum onları =)

Ama ilginçtir adam yerine koyup selam bile vermiyorum/almıyorum..

+111
Dun aksam bile alper üstünde 3 kişinin oldugu scoter la adam az daha giriyordu mahalle arasında bana zor durdu ve eglencelıymıs gıbı bırde kahkaha atıyorlardı
Düşselerdi kahkahayı göreceklerdi ama :)::158::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet arkadaşlar hep bana mı denk geliyo bilmiyorum ama
kask ve herhangi bi koruma takmadan yanımdan teğet geçenler,gazlayarak artislik hareketler yapanlar,trafikdeyken arkamda zırp pırt korna çalanlar trafik açılınca gazlayıp geçmeye çalışanlar ve hepde kasksız sürücüler bunların hepsine uyus oluyorum :farao::farao:
sizlerede denk geliyormu bu tipde adamlar:silent:

acık etmesene alper sabah yanından gazlayıp gecen kasksız motor bendim allah allah :queen::queen:ne kızıyorsun yapamayıncayapanları niye kısanıyorsun :p

Burdaki motosiklet kullanıcılarının% 90'nı bahsettigin tiplerde oldugu için alıştık artık. Hatta düzgün motosiklet kullanıcısı gördügümde şaşırıyorum:)

Son düzenleme:
uyuz olmak ne kelıme...ben zaten o guzel makınalrı tek gıdıyor goruyorum bu durumda -pılotsuz-..bu angutlar bılesınkı onlar trafıkte yada bole cadde de gecerlerken ben söyle dıyorum..o neguzel makına ama ustundekınde iş yok...:queen:

Burdaki motosiklet kullanıcılarının% 90'nı bahsettigin tiplerde oldugu için alıştık artık. Hatta düzgün motosiklet kulanıcısı gördügümde şaşırıyorum:)

Kaskı olmayan motorcuya selam vermiyorum, kaskı olan herkese kısa bir korna çalıyorum :)

Motosikleti
Dl650vstorm
adam naapsın kaskı var ama takacak kafası yok.....

+111
Antalyada birde bana bakıolar amele gibi kask takmış die arkamı döndüğümde gülüyorlar ama kafa üstü çakıldıklarındada ben onlara gülüyorum!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu arkadaşlar neden bu kadar agresif yazılar yazıyorsunuzki..Tamam 5 parmağın 5 bir değil..Artistlik yapmak ayrıdır kask takmamak ayrıdır..Her kask takmayana uyuz olursak kıcık kaparsak bu ülkede sevecek insanı bırakın aynaya baktığınız zaman kendinizden bile nefret edersiniz,,zararsız insanlar dan bence nefret edilmez.Niye nefret edeyimki kask takmasın,,efendi efendi motoruna binsin..Kaskını taksa çok daha iyi olur ,,fakat adam günde 50 defa in bin yapıyor ve kask takmıyor ben o kişilerden nefret etmem,,sebep yok..sizlerde etmeyin..:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
vay be ne günler geçirdik . siteye ilk üye olduğum günlerde bende şehiriçinde kask kullanmazdım .. hatta kask kullananarın kullanmayanlar hakkındaki serzenişlerine çıkışırdım .. size ne diye .. son 3 yıldır güneşte 60 dereceye varan sıcaklarda dahi kaskı kafamdan çıkarmaz oldum. motoru 10 m ileri alacaksam bile kaskla alır oldum.. şimdi takmayanlara bende uyuz oluyorum .. demekki sistem böle işliyo :p

vay be ne günler geçirdik . siteye ilk üye olduğum günlerde bende şehiriçinde kask kullanmazdım .. hatta kask kullananarın kullanmayanlar hakkındaki serzenişlerine çıkışırdım .. size ne diye .. son 3 yıldır güneşte 60 dereceye varan sıcaklarda dahi kaskı kafamdan çıkarmaz oldum. motoru 10 m ileri alacaksam bile kaskla alır oldum.. şimdi takmayanlara bende uyuz oluyorum .. demekki sistem böle işliyo :p

mübaala ediyorsun demi barış abi =)))

Süper Moderatör (BBRR)
yok vallaha değil
kask yoksa kafada binmeden alıyom motoru üstüne çıkacaksam ilk iş kask takılacak ve bağlanacak..

geçen sabah uyku sersemliği kaskın bağı bağlamayı unutmuşum .. neyse işe geldim tüm yol sallanmış bağ tabi .. ülen bi utandım sanki çıplak bindik motora.. o kadar yane

valla helal olsun o zaman :) Tebrik ederim, ben itirafta bulunayım o zaman 2 sokak ötede evim 200 metre var yok takmıyorum eve giderken =)) ama baska zaman herzaman takarım en kısa yerım 4 km sıcak ama deger takmaya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar