kasksız ,montsuz, korumasız !!

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
pizzacı vınn diye aktiva ile yanımdan geçiyo kask var ama ne kask kafada emanet ayrıca tişörtle sonra ben buna yetişip solluyorum ışıkta yanıma gelince diyorki "aralara girme aman haa! tehlikeli" diyor :)

aynen katılıyorum....... montun içinde çok terleyip aşırı su kaybedip sonra bayılmak falan istemiyorum... gözlerim kararıp bi arabaya falanda vurmak istemem... mont hariç ekipmanlarım tamam.... mont ise rüzgar ve soğuk havalarda....

yazlık mont alın kardeşim püfür püfür:p

korumasız takılmak insanı ölüme bir adım daha yaklaştırır... ama yinede şehir içi biraz insaflı olabiliriz ama özel t shortler var onları dene birde mont un altına :p

honda kinetixle düşmüştüm 8 .sınıfta köy yerindeydik ehliyette yoktu tabi.. üstümde koruma denecek hiç bişey yoktu.. şort + bide üst... motor la yavaş giderken çakılda düştüm kaydı motor dizlerime taş batmıştı 2 yıl motora bindirmediler.. sonra ybr geldi hediye bu seferde ben korumasız binmem dedim :):) onlarıda kendimiz aldık haliyle..

dediğim gibi millet düşmaden anlamıyor keşke herkes anlasa..ama zor çok zor.. şimdi tek kusurum ayna kullanmamam ama onuda en yakın zamanda tedarik edicem.. zaten 1 yıldır kullanmıyorum yatan motora aynanın ne anlamı var.. :):)

tüm insanlar akıllı sadece hastahanede yatanlar mı deli,
herşeye rahmen full koruma takıp motor kullanan mı deli, yoksa hastahanede yada mezarda yatan mı akıllı:silent:

korumasiz motora binenlere ben burada turist omer diyorum.sicaktan daha kimse olmedi en azindan arabistan sicagi yok.

Kasım 2007 yılında geçirdiğim trafik kazasında, kaskımın dışı çizikler içerisinde, montum neredeyse liğme liğme olmuştu. Ama dizimdeki ufak bir kanama dışında benim burnum bile kanamamıştı... Ha bi de çin malı olan motorum 3-4 parçaya ayrıldı :)

Ben o günden sonra yola motorsuz çıkarım, korumasız çıkmam...

Lütfen bana birşey olmaz demeyin... Hepimiz insanız ve herşey insanlar için....

Motosikletle sürüş yaparken nasıl terliyorsunuz anlayamadım ..Arkadaşlar korumasız asla ne zaman nerde neyle karşılaşacağımız belli olmaz Haberlerden takip etmişsinizdir korumasız sürücülerin başına nelerin geldiğini..Hadi terledik diyelim o kadar olsun ..Bizlere bir şey olmasından iyidir terlemek...:cat:

mont hakikaten çok terletiyor kollarım zayıfladı benimde yapışıyor kollara hem terletiyor hemde rahatsız ediyor beni,bende pek giymiyorum şu sıralar

korumalı olmasada sağlam bi mont(hiç yoktan iyidir), kask, eldiven takıp biniyorum ama yanımdan geçen, şort,t-shirt, parmak arası terlikli motorcu bana "tipe bak" dercesine bakıyor. hadi ben tip tip 50 yıl yaşarım, sen hemen yakışıklı ölüceksin ama

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam terliyorsan yazlık mont diye mont yapmışlar.. mont giyemiyorum diye bir şey yok. ki kaldıki her giysinin yazlığı da kışlığı da mevsimliği de var..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 PM ----------

korumalı olmasada sağlam bi mont(hiç yoktan iyidir), kask, eldiven takıp biniyorum ama yanımdan geçen, şort,t-shirt, parmak arası terlikli motorcu bana "tipe bak" dercesine bakıyor. hadi ben tip tip 50 yıl yaşarım, sen hemen yakışıklı ölüceksin ama

yakışıklı ölmek diye bir şey yok.. asfaltla debeleştiğinde hiç de yakışıklı görünmüyorsun.. adamı insanlıktan çıkarıyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi sırtlık-eldiven-kask çkıyorum.
mont olmuyor!
inan olmuyor.
terlemekten zayıfladım geçen hafta en son çıkarıp astım yerine.
uzun yolda tabiki giyerim ama ş.içinde sanmıyorum.
ama kask olmazsa olmaz yani.

aynen bende sırtlık takıyorum sürekli.. mont giyyorum ama cıkartıyorum bı yere bırakıyorum dönünce alıyorum napiyim artık.. aynen bende zayıfladım terlemekten ya .. gerçekten olmuyo.. ama elimden geldiğince giyyorum.. ama gerçekten giymemiz gerek yanlız yapıyoruz =( t-shirtle olmaz..

adam r1 e binmiş ayagında plaj terligi deniz şortu üstte hiç bişi yok kafada sadece kask var dukkanın önünden geçti bugün gülmekten fotosunu cekemedim :)

1 saat önce geldim ve dötüme kadar sırılsıklam olmuşum ama full koruma...

hocam eve gelip iç çamaşırlarımı üzerime yapıştığı için zorlanarak çıkardığı biliyorumm.. dötüne kadar ıslanmak ne demek. yeri geliyo o ter bi taraflara bile kaçıyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sürekli Kask Takıyorum. Eldiveni Hava Soğuk Olduğunda Takıyorum. Daha Motosiklet Montum Yok. KAyak Montu Giyiyorum :D

sevdalıysan eger motoruna, kaskına montuna da sevdalı olacaksın arkadaş...yoksa ne tadı çıkıo ne bişe...hava yastığı yok motorlarda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar