Kasksız bir kaza daha

Tekirdağ'da 51 yaşındaki Nedim Barış, koynundaki yavru köpek hareket edince motosikletinin direksiyon kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptı. Kaza sonrası yere düşen ve kanlar içinde kalan Nedim Barış, çevredekilere "Köpeğim nasıl, iyi mi" diye sordu. Rottweiler cinsi yavru köpeği koynuna koyduktan sonra plakasız motosikleti ile gezintiye çıkan Nedim Barış, köpek seyir halindeyken koynunda hareket edince paniğe kapıldı ve direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağındaki kaldırıma çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri yaralıya boyunluk taktıktan sonra makasla montunu kesmeye başladılar. Bu sırada Nedim Barış sağlık memuruna" Köpek var, köpek var" diye seslendi. Makasla kesilen montun içersinden yavru köpek çıkınca da herkes şaşırdı. Kafası kanlar içinde kalan Barış, kendi acısını unutup yavru köpeği tutan bir vatandaşa, "Köpeğim nasıl, iyi mi" diye sordu. Vatandaşdan 'iyi' cevabını alınca Barış ambulansa bindirildi.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/31731/0/1/kendi-acisini-unutup-kopegini-sordu.aspx

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canı saolasıca.. haber başlığıda bence çok saçma, 'Kaza yaptı, köpeği sordu' olacağına 'kask takmadı kanlar içinde kaldı' olmalıydı bence..

neyseki koynuna pitbull almamış...

vay be böyle hayvan sever kalmış mı yahu? Allah şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah.

kafası kanlar içinde kalmış...muhtemelen kask takmamış...da..kaskla ilgili bir şey yazılmamış...olaya kendi yorumumuzu katmaya gerek yok bence
haberin başlığıda hayvan severlikle ilgili zaten...

Forumdan Uzaklaştırıldı
kafası kanlar içinde kalmış...muhtemelen kask takmamış...da..kaskla ilgili bir şey yazılmamış...olaya kendi yorumumuzu katmaya gerek yok bence
haberin başlığıda hayvan severlikle ilgili zaten...

Adam kanlar ıcınde dıyorsunuz, başlık hayvan sevgisi ile ilgili diyorsun..
Yani adamın beyni dağılmış ama rot yaşıyor, önemli olan, haber olarak değeri olan bu diyorsunuz?

plakasız denmiş ama motorun plakası varrr :silent: ayrıca %85' inde kask yokki bir bu değil

Adam kanlar ıcınde dıyorsunuz, başlık hayvan sevgisi ile ilgili diyorsun..
Yani adamın beyni dağılmış ama rot yaşıyor, önemli olan, haber olarak değeri olan bu diyorsunuz?
köpeğin adamı ısırması haber değildir...adamın köpeği ısırması haberdir...habercilerin olaya yaklaşımı...adamın kendini unutup köpeği için
endişelenmesi üzerine...ben haberin ana içeriğine ilişkin bir yorum yaptım...onuda ben belirlemiyorum zaten muhabir öyle belirlemiş...
vatandaşımızın da canı kıymetli elbette...ama kask ile ilgli bir mevzu yok orada...arkadaşımız paylaşım yaparken bence kask takmadığı için diye
bir motorcu olarak ek bir yorum yapabilirdi...olayı kaska bağlamak tamamen onun marifeti...bence ona gerek yoktu...demek istediğim budur...

Ya köpeği düştüğü için kızıp sordu (Öldürüp yemek için) yada beyin sarsıntısından peta'ya bağladı. :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar