Kasko ile ilgili bilgiler

Kaskonuz Var mı?

• Kullanılan toplam oy
    49
Bir de Bornova'daki Aksan Sigorta'dan fiyat aldım, VFR800 için.. 4 MİLYAR dediler :)
bende iyi günler dedim direk.. -turgut

Ben Su çalıntı kapsam dışına taktım kafayı motorlarda çalıntı kapsam dısındamı yaa boyle bır mantık varmı?

çalıntı kapsamını tam bilmiyorum ama sanırım çalıntı kapsama girince fiyat biraz daha artıyodur...ama sanmıyorum kapsam dışında olduğunu..

çalıntı kapsamını tam bilmiyorum ama sanırım çalıntı kapsama girince fiyat biraz daha artıyodur...ama sanmıyorum kapsam dışında olduğunu..

daha motoru yenı ustume aldım KURUDUM :)
bırde fıyatları duyunca ıyıce korktum umarım 2000 YTLlık GN 125 ın kaskosu 1 lerı bulmaz bugun yarın fıyat alacagım yazarım arkadaslar

hayırlı olsun...kaza bela vermesin Allah(c.c) kasko bedeline gelince bişey söyleyemiycem...ilgilenirsen pm atman yeterli...

Motosiklet sigortalarında dışarıda çalınma teminatı sadece 250 cc ve üstündeki motorlara veriliyor. ( ruhsatta yazan cc baz alınıyor , birçok makina 250 cc dense bile ruhsatta daha düşük gözüküyor aman dikkat :wiinkk: ) 250 cc nin altındaki motorlarda kapalı garajda olma zorunluluğu var.

arkadaşlar motorlarının kasko değerlerini öğrenmek isteyen arkadaşlar.....aşağıdaki bilgileri bana eksiksiz olarak yollarsanız size fiyat verebilirim..

plaka no

motorun markası ve modeli (eksiksiz)

ruhsat sahibinin t.c kimlik no

ad soyad

ruhsattaki adres bilgileri

ruhsat tecil tarihi

model yılı

250 Cc Ve Altindaki Motorsikletlerdeki Hirsizlik Hasarlarinin Tazminata Hak Kazanmasi Için Kapali Alanda Bulunmasi Ve Kilit Altinda Olmasi Gerekmektedir.aksihalde Hirsizlik Hasarlari Ile Ilgili Tazminat ödemesi Yapilmaz

evet millet....yok mu kasko yaptıran :)

Son düzenleme:
kasko yaptırsam 2 yıllık parası motorun yarı parası ama şart gibi gözüküo yine de. bi de çalınma durumunda ki sigortaya girme şartları çok ağırmış 250 altındakiler için.. niye böyle bi madde koymuşlar ki

Motorsiklet şayet kapalı alanda kilit altında değilse,mesala kaldırıma park etti ve gitti çalındı...kasko ödeme yapmaz....250 cc ve altındaki motorların ağırlıkları en fazla 150 kg oluo üstündekiler daha ağır olduğu için çalınması daha zor...

plaka no

motorun markası ve modeli (eksiksiz)

ruhsat sahibinin t.c kimlik no

ad soyad

ruhsat tecil tarihi

model yılı

bunları yazarsan fiyat verebilrim....ancak çalıntıda 250 cc ve altındaki motorların kapalı garajda olması zorunlu...

plaka no 34 VA 2518

motorun markası ve modeli (eksiksiz) Piaggio X9 250

ruhsat sahibinin t.c kimlik no 54508136822

ad soyad hüseyin eygül

talatpaşa cad no 22/b bahçelievler istanbul

ruhsat tecil tarihi 24.05.2007

model yılı 2007

ruhsatta motor hacmi 244 cc yazıyor. ama motor 250 cc diye geçiyor bu konuda bir problemimiz olur mu? kapalı garaj ve kilit konusunda.

bir de noter satışı aldım yeni ruhsatı birkaç gün içerisinde çıkartırım. yukarıdaki bilgiler eski sahibine aittir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar