ya ergoisviçreci misin dedim forum da en az 25 karakter yazmalısın dedi dellendim ben de ondan öyle yazdım. sen yenisin galiba
benim ki hariç verdiğim rakamlar hayal ürünüdür onu belirteyim (benim değil acentanın hayal ürünü). zaten bütün race motorlar 4000 ytl kasko olur gibi bi anlam çıkardıysanız bilmiyorum.
o zaman şöyle yapalım bunun reklamla filan bi alakası yok
ben yazdım kasko yaptırdığım fiyatı diğer cbf 500 sahipleri çıksın yaptırdıkları fiyatları ve hangi sigorta şiketi olduğunu yazsın ve siz cerrahi ye ne kadar fiyat verdiğinizi yazın cerrahi koç allianz dan fiyat alsın buraya yazsın. burdan yola çıkarak yaptırmak isteyen kesesine ve mantığına uyan firmaya yaptırsın
yalnız çok uçuk fiyat farkları olan (ucuzluk yönünde) sigorta şirketlerinin sözleşmelerine çok dikkat etmek gerek muafiyetler vs. oluyor. yapı kredi çalınma kapsam dışı olmak üzere bana 900 ytl demşti. anadolu sigorta her şey dahil olmak üzere 1400 ytl demişti.
bi de bana acente biz modeli söylüyoruz race ise kendiğilinden fiyat farkı geliyor demişti yani acente ile de bir ilgisi yokmuş. adam bana öyle dedi ben de bana söyleneni yazdım. yani 20000 lik bir race ile 20000 lik bir naked aynı fiyata kasko olmuyormuş