Kasko Fiyatı Nasıl Sizce

Valla bence bahsettiğiniz kapsamlara göre çok çok iyi fiyat kesinlikle değer heleki istanbul gibi bir şehirde.

Ben geçen yaz teklif için sorguda aldığım rakamları gördükten sonra bırakın anahtar üstünde çalınmayı gece nerdeyse odama çıkarıp saklıcam :cherry:
ALLIANZ : 3.800
AK : 4.100
ki kapsamlarını hiç bilmiyorum bile bu rakamlardan sonra içeriğini soramadım haliyle :cherry:

Bence değer kesinlikle değer.

CBF1000FA 29.000 TL değerden,kask,kıyafetler,yançantalar,aksesuarlar dahil olmak üzere full kasko 1470 tl.ye yaptırmıştım anadolu sigortadan 9 veya 10 takside..
bazı kasko şirkeleri 4500 tl ye kadar fiyat vermişlerdi,Kaskonuzu,araştırmadan yaptırmayın.

Farklı bir bakış açısı sunmak amacıyla yazıyorum. Bu sigorta şirketleri neticede bu işi para kazanmak için yaptıklarına göre daima verdiklerinden çok almak zorundalar. Bunu da yağlayıp ballayıp önümüze koyuyorlar. Ömrümde 1 defa arabam için ilk aldığım zaman kasko yaptırdım, sonra onu da yenilemedim. Motorunla düşsen kaç para hasar çıkacak dostum? Sadece kendi kusurunla yapma ihtimalin olan kazalarda yılda 1300 liradan fazla hasar alacağına inanıyor musun? Geriye çalınma kalıyor, onu da iyice sarıp sarmalayıp, zincirleyip, aracını arabaların arasına kolayca çıkarılamayacak yerelere koyarak aşacaksın. Sonra buraya vereceğin 1300 liraları biriktirip daha yüksek modellere geçeceksin.

ooooo bu neee ben yandım o zaman, şubatta kısmet olursa sıfır zx636 geliyor kasko yaptırmayı düşünüyodum ortalama da %10 dersek 4.000 tl kasko mu çıkartacaklar bana :silent: kaldı ki kasko bedeli satış bedelinden daha yüksek, anlaşılan bunlar beni :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar