Kasklı tecavüzcü ödüllü tenor çıktı

şimdi butun mıllet motorculara serserı gozuyle bakması yetmıomus gıbı bırde sapık ahlaksız gozuylede bakacak ıyıce zedeledıler ımajımızı nolcak yaa bu boyle buna bır dur denmesı lazım bence...

boy

Bu olayda motosikletin kullanılması ve medyanın "Motosikletli sapık" benzetmesi bence tüm motosiklet camiasına zarar getirmiştir. Bu kişi aynı sapıklığı arabayla yapsaydı "Arabalı sapık" şeklinde bir anlatım yaparlar mıydı acaba? Bence medyanın olaya ilgi çekmek için kullandığı abartı başlıklardan biri olmuş. İnsanların kafasında motosikletler ile ilgili zaten "serseri" benzetmesi kazınmışken, biz bu imajı silmek için uğraşırken bir de sapık benzetmesi bence hiç iyi olmadı.

Bu kişinin çok ileri ruhsal bozukluğu var, işi gücü olmayan asosyal tecavüzcüleren değil... Türk polisini kutluyorum takibinden ve başarısından dolayı ama keske ilk tecavüzünde yakalansaydı daha fazla insanın canını yakmasaydı.

Bu adam ruhsal bir hasta , hapisaneye degil omur boyu bir deli hastanesine kapanmali. Turkiyede eli kanli katile paketten direk af cikiyor ama ruhsal hastaya asla af cikmaz. En azindan ruhsal hasta olarak omur boyu kapatilirsa bir daha disari cikmayacagi kesinlesir. Yoksa yurdumuzda af bollugu yasandigi her kez tarafindan biliniyor.

Boy yazini duyunca cok uzuldum. O resmi cok ii biliyorum gorunce ne alaka birini koymuslar her motorcu boylemi dir bile dedim. Diledigin kadar basina karsi cirkefles ve herseyin fazlasini talep et. Cunku inan onlardaki vurdun duymazlik seni hayretlere dusurecek. Ozelikle gazetelerin internet sayfa haberlerini hazirlayanlar tambir maskara ordusu.

Ne Diye ßiLirim ki, ALLah C.c. isLah etSin.
ona YapıLacak ÇohK Şey VarasLında.
Sadece VersinLer eLime..
10 Kez Yaşata ßiLirim oNa o Duygunuyu:farao:
ißret oLarakta YayınLasınLarki ßir Daha Cesaret eDen oLmasın.
Yazık o ÇocukLara,
piSikoLajiLeri Kim ßiLir ne durumda.
inŞ. Duymayız ßöyLeLerini ßir Daha.

Arkadaşlar, yukarıdaki haberde sağ tarafta siyah motorla yayınlanan resim benim resmim. Zaten beni tanıyan birkaç kişi arayıp haber verdi. Avukatım şu anda gereğinin yapılması için Hürriyet gazetesi ile görüşüyor. Büyük ihtimalle manevi tazminat davası açabilirim. Konu hakkında yardımcı olabilecek avukat arkadaşlar yorumlarını yaparlarsa sevinirim. Şu anda haberin resmini düzeltmişler ama bildiğim kadarıyla bunu "tekzip" ile yapmaları gerekiyordu.

Seninle bugune kadar arkadaslık yaptıgım icin utanıyorum rezil herif seni :)

seni hiç böyle tanımamıştım mehmet abi. ne zamandan beridir ankara'da yaşıyormuşsun da haberimiz yok :cherry:

şaka bir yana;
fotograftakinin sen olduguna dair bir kanıt yok. ne yüzün görünüyor ne de motosikletinin plakası ne de kanıt yerine geçebilecek başka bir şey. maddi gücü yeten herkes siyah cbr100rr siyah x-lite kask yazlık mont ve blue jean giyebilir.
ama forumda o fotografın bulundugu başlık kanıt olabilir. yanlış hatırlamıyorsam o fotografı foruma erkin(Pizza) koymuştu. ve o fotograftakinin sen oldugu o başlıkta yazılanlarla biliniyordu.
2006 senesiydi. pist yarışlarına gidiyorduk. kurtköy opetten benzin almıştık. ben de şahidim.

boy

Hakkıcım, o resmin ben olduğumu herkes biliyor zaten, bunun için ispata gerek yok. Resmin orjinali de var, resmi çeken de belli, o resmi daha önce görenler de var. Benim milyarlarca tazminat alacam diye bir iddiam yok, sadece haber yapanların oradan buradan konu ile alakası olmayan resimleri kullanmasını engellemek için bir hareket olabilir bizim yapacağımız.

Cezaevine hangi suçtan girersen gir,tecavüz ve hırsızlıktan girme...

Heleki reşit olmayan çocuklara tecavüzden hiç girme...

Anlayanlar anlar......

Ulan adam Allahtan yürümüyomuş da motosikletle gidiyomuş.Yürüse heralde "Yürüyen Sapık" yakalandı diyecekler.Bu sefer insanlar yürüyene ters ters bakıcak

Boyle bir davanın benzeri bizim de basımıza gelmisti.
Hangi gazete ad vermeyeyim.
Haberin ertesi gunu avukatımız yoluyla gazeteye dava acacagımızı ilettik.
Takip eden gunlerde gazetede sahsımızdan ozur dileyen bir haber yayınlandı...

Yaa biraz önce de star haberde hiç üşenmemişler bir tane de siyah kask bulmuşlar onunla haberi yapıyorlardı yuhh yaa konuyu sapıkdan cok Motosiklete sarmıs adamlar yaa sanki kullandıgı arac araba olsa farklı olacaktı bu ne yaa...Sayın Uğur Dündar bence olmadı..Sizden "Tabiki bunu tüm Motosiklet tutkunlarına baglamamak yada her motorcu serserıdır demek dogru degıl" gıbı bır cumle beklerdım...

Fazla lafa gerek yok, bu hayvanın allah belasını versin. İnşallah hapiste hakettiğini veririler.....Mexika da böylelerini önce kökten hallediyorlar sonrada kan kaybından gebermesini bekliyorlar...... Şerrefsiz ahlaksız.

aldığı ödülü bitarafına.....töbe töbee...
insanın adisi kadar kötü bir hayvan yoktur.

Son düzenleme:
Kasklı sapık olayında şok gelişme

Ankara'da 5 kız çocuğuna tecavüz eden ödüllü tenor Şahin Ö.'nün İstanbul'da da 3 kıza tecavüz ettiği Adli Tıp Raporu'nda belgelendi.

İstanbul'da geçen yıl Beşiktaş ve Kadıköy'de yaşları 14 ile 17 arasında değişen 5 genç kız, motosikletli ve kasklı bir sapığın cinsel saldırısına uğramıştı. Kaskını hiç çıkartmayan sapık, Kadıköy'de lise öğrencisi A.A.'ya tecavüze yeltendiği sırada bir sitenin güvenlik kameralarınca 3 saniye boyunca görüntülenmişti. Tecavüz olaylarının yaşandığı dönemde İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde görev yapan Şahin Ö., ifadesinde bu olayları kabul etmedi. Ancak İstanbul'daki olayda mağdurlardan elde edilen şüpheliye ait sperm örnekleri, Ankara'ya gönderildi. İstanbul polisi de, Ankara polisinden çizilen robot resimleri istedi.

kasklisapik_200.jpg

Davada okul da müşteki sıfatıyla yer aldı. Biz o dönem bu kişinin tecavüzüne uğrayan okulda 5 kişiydik de benimle birlikte bir kişi ifade verdi. Çünkü bizi çok korkuttu. Seni öldürürüm, öldürttürürüm dedi. O yüzden de ben şu anda koruma talebinde bulundum. Öğüt, ben dava açtıktan sonra İstanbul'a yatay geçiş yaptı. Çok zor dönemler geçirdim. Son birkaç yıldır evlilik hazırlığı yapıyorum bu nedenle normalleşmeye başladım. Emniyete de bir yıl önce gidip olayı yeniden anlatabildim. Olayı yalnızca annem biliyordu, babam halen bilmiyor. Bir sene öncesinde takibata aldırdık ve bu olay çıktı ortaya.” şeklinde konuşmuştu ve bu sözler sapığın eski emniyet müdür babası tarafından görevinin başındayken korunduğu iddialarını ortaya çıkardı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunun yaptığını onun kızına yapıcan sonra nasıl olsa bir gün kadın olcaktı dicen.Tövbe tövbe herşeyin başı gerçekten eğitimden geçiyor.Görmemişlik böyle bişi olsa gerek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar