KARARIMI VERDİM İLK EKLEDİGİM LAZERDEN ALICAM BUGU YAPIYORMUŞ AMA ONADA CAM ALIP SORUNU BİTİRİRİCEM 200 YTL YE BULDUM
Son düzenleme:
ıyı genc kaptan kardesım sımdıden hayırlı olsun nerden alacağını soylersen bızede faydası olur:cat:
Arkadasım bence o paraya alabılecegın en ıyı kask benımde almıs oldugun Lazer Vertigo (*Stroke) alabılırsın.Cok kullanıslı sessız ıcı cıkarıp yıkanabılır vs vs.
*Burası model dır Vertıgo serısının dıger modellerınede bakabılırsın.
Benımkı bu http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44607
yukardakı fıyata aldanma sırkecı den aldım ben cok daha ucuza.Özen den.
Hjc Symax tavsiyemdir..
![]()
![]()
bence flip-up(çene açılır)kask alma.evet çok rahat kullanışlı olabilir ama ben güvenmiyorum ve tavsiye etmiyorum.fuara bikaç gün kaldı ve emin ol piyasanın çok altında fiyatlara iyi bir kask alabilirsin.
n 102 kullandım ben daha once guzel kasktı ama agırdı ve cene acılır oldugu ıcın sunger ve agız yapısındakı genıslikler yuzunu cok ıyı kavramıyor,full face kaskın verdıgı guvenın yarısını vermiyor benceses yalıtımı olarakta dogal olarak kapalı kasklar kadar iyi olmuyor benım motorumda 200 yapmıyor sonucta kı hızlı gıtmıyorum ama cok fark ediyor,yazın harika hava alıyorsun onunu kapatsan bile güzel bir olay ama kışında o gelen hava çene -burun kısmını donduruyor,ben o aradıgın fiyata n62 öneririm.kolay gelsin