Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

kafanı ancak sineklerden korur.onlarıda temızlerken boyası kalkar.ıyıce ıncelır.:mrgreen:

O kasklarla kaza yaptığında 2 şansın vardır.

1) Kaza yaparsın ve kask kafandan çıkar...(Seni darbelerle baş başa bırakır)

2) Kaza yaparsın ve kask kafana yapışır...(Beyninle akraba olur)

:)

karpuz kabuğundan malesef hiçbir farkları olmuyor bu kaskların. Sonları yere düşen karpuzla aynı "yarılmak" imkanının en iyisini almaya çalış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende o ucuz kasklardan bile yok.. İki tane kaskım çalındı bidaha alamadım :(

Moderatör
eğer 50cc bir scooter kullanıyorsan kullanabilirsin iş görür ama 100km yi görebilen bir motor kullanıyorsan kesinlikle önermiiyorum bmw yi taşıyan kaskı gördün o ucuz kasklar öle bir durumda fındık gibi kırılır

Hizin kaskla dogrudan orantisi olsada, 20 Km hizla bile giderken kafanizi kaldirima yada bir araca carptiginizda ölüm riskiniz cok yuksektir. O yuzden kaskin saglamliligini kullandiginiz motorun cc'si ve yaptiginiz hizla bagda$tirmamak gerek. Motorunuz ve hiziniz ne olursa olsun, kaskiniz saglam olmalidir.

sorunun cevabina gelince.. Evet 25-30 YTL'lik kasklar saglamdir, du$mediginiz ve kafanizi biryere carpmadiginiz surece. Ve evet benimde saglam bir kaskim yok..

slm

???????? hayatin ona bagli 3 ten 5 ten kacmammak lazim ve kask alirken birseye dikkat et kafan tam otursun ve yanaklarini kiristirsin cok onemli

20 30 ytl lik kaskın ne hale geldiğini görmek istermisiniz gerçi hiç olmamasından yinede iyidir

kaskpy8.jpg

25 30 ytl'lik haybeye giden para...

motorunuz ucuz olsun, markasız olsun, bilmem ne olsun ama korumalar sağlam olsun...

Motosikleti
Honda NT1100
aslında bu kaskların ülkeye girmesinin ve satışının yapılmasının yasaklanması lazım. ama artık carrefour da bile var. acaba fransadaki carrefour larda da çin malı kask varmı dır çok merek ediyorum.

çinliler motosiklete veya yaptığı herneyse ,nekadar önem gösteriyosa kaskada okadar önem gösterir...:farao:

Son düzenleme:
hıc takma o kaskı hıc deılse hava alırsın ... o kadar gereksız bır kask ...

Bu kadarda abartmayın arkadaşım hiç yoktan iyidir o kask.. Kaliteli kask alamayanlar alsın işte herkezin maddi durumu iyi bir kask alacak kadar iyi olmayabilir

tamam kalite yönünden sıfır.fakat hiç takmamaktan daha iyidir.
bi keresinde arkadaşın başına geldi. şehirler ararsı yolda giderken önündeki kamyon ceviz büyüklüğünde bir taş sıçratıyor buna ve tam kafaya isabet.ucuz kaskı sayesinde bişey olmuyor..kask hiç olmasa düşünmek istemiyorum neler olacağını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar