Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Caberg kask camı?

Caberg klasiko kask camım çizildi. Yenisini nereden bulabilirim. Teşekkürler....

kask hakkında

arkadaşlar caberg marka kaskım var fakat 2 saatlik yolculuklarda kulaklarımı ağrıtıyor.bu sizdede oluyormu yoksa benim kask kafama darmı geliyor? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

benimkide şakaklarıma baskı yapıyordu ilk zamanlar bir kaç ay sonra

rahat olmaya başladı

aslında 3 sene oldu kaskı alalı.bende düzelir dedim ama çaresi yok değiştiricez artık...

3 yıldır sıkan bir kask...hımm enteresan...bir 3 yıl daha beklemezsin umarım...:p

aslında alışmaktan ziyade uzun yola pek çıkmadım, kısa mesafelerde de çok problem yaşamadım.dün antalyaya gidip gelince sorun dahada belirginleşti.

öncelikler herkese selamlar kask kullananlar adına konuşuyorum bende kask almak istiyorumda en ucuz nerede satılır en iyi marka nedir vs vs vs yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar kask ım çizildide sanırım zımparalanıp vernik atılması lazım.nerde yaptırabiliriz.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler :cat:

valla arkadaşlar ben shark marka bi kask kullanıyorum fuardan almıştım 100 ytl civarı bi paraya çok memnunum bayada sağlam motorla giderken arkadan sisibarın üzerinden düştü çatlak bile yok ama baya çizildi :( boyatim diyorum ama nasıl nerde yaptırılır bu iş acaba kaportacıya götürsem boyarmı acaba :)

sisibar ne demek şaka maka :):):):)

sissyeo6.jpg

Shot at 2007-07-01

vayy fevkulade bişey peki bu orjinalmi oluyor motoru aldığımızda yoksa sonradanmı takılıyor?

Kask konusunda çok ucuza kaçmamanı öneririm. Motorun ne kadar küçük yada güçsüz olursa olsun, kafan asfalttan sağlam değilse biraz paraya kıy ve taksitlede olsa kaliteli bir şey al. Peşin fiyatına taksit taksit yapıyorlar. Hatta dizlik ve diğer korumalarını da ihmal etme. Yaralar kolay iyileşmiyor. Doktora harcadığın paralarda Kask ve korumalara harcadıklarından fazla tutuyor. Tecrübe..........

ya abi öylede zaten bende honda today var 50 cc yani 55 vuruyor nerede var işte böle ucuz kaskların piyasası nerede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar