Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Kask'a ihtiyacı olan arkadaşlar işte marka ve fiyatları........
1- AİROH (MATHİSSE SPORT) Çeneden açılmalı Siyah Metalik....... 175.00ytl
2- GDR (Güneş Gözlük Vizorlu) Çeneden açılmalı Siyah ve Gri Met.. 170.00ytl
3- GDR (Güneş Gözlük Vizorlü) Çeneden açılmalı Kırmızı ve Siyah Mat..180.00ytl
4- LAZER (LZ6 BULLET) Siyah met. Çenelikli (Açılmaz)...........140.00ytl
5- COX (Güneş Gözlük Vizorlü) Çeneden Açılmalı Siyah, Gri Met........240.00ytl
6- COX (Chopper mod.Çenesiz) Gri ve Siyah Metalik ve Mat...........105.00ytl.
7- LEM (progeny Mod.) Siyah ve Gri met....................................285.00ytl
8- LEM (Nevada)Lacivert ve Siyah met......................................110.00ytl
9- LEM (Super Touring Mod.)............................................. ..... 90.00ytl
10- LEM (Roger Metal) Gri ve Siyah.......................................... 100.00ytl
11- LEM (Roger Tx)............................................... ................ 110.00ytl
12- LEM (Tourıng Evfashion)........................................ ........... 220.00ytl
13- LEM (Tsunami Road)............................................. ........... 265.00ytl
Not. Yukarıdaki Kaskların Model ve renklerini İnternetten bakabilirsiniz.

arkadaşım acaba dükkan sahibimisin?bu kaskları gelip görebileceğimiz bir yer var mı?
ben koşuyoluna yakınım.
ayrıca cmts yada pzr günü motosiklet2007 fuarınada gidip bakıcam kasklara.
ben 2 kask almayı düşünüyorum ama peşin fiyatına en az 8 taksit düşünüyorum...

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bütçem elverdiği şkilde bir tane Nolan N62 model kask aldım.Kullanıp yorumlarımı yazıcam.Hepinize iyi sürüşler.

almanya da yapilan testlerde schubert s1, amerikadakilerde arai ve shoei birinci gelip duruyor, web bike world makalesinde s1'i yerden yere vurmus, motorrad da ayni kask bas taci (motorrad testleri schubert tesislerinde yapiliyor bu arada :) )

o test ettikleri kasklarin tumunun cikar amaci ile test yapanlarin biyerlerine kacmasi dilegi ile....

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çoğumuzun bilmediği takachi ve shiro gibi markalar var hem sağlam hem ucuz.
misal olarak takachi tk30; shiro sh996

Bu topikde belirgin bir hareketlenme görüyorum.

Motosiklet markaları üzerine yapılan fanatiklik, yakında buraya da sıçrayabilir...

Aman dikkat !!! :)

Kask seçiminde arada kaldım, son bir tavsiyeye ihtiyacım var

Kask için max. 250 YTL'lik bir bütçem var. Sizce plastik tabanlı (termoplastik, lexan, teknopolimer vs.) bir kask almak mı daha iyi, yoksa temiz, ikinci el, düşmemiş çizilmemiş bir fiberglass kask almak mı daha iyi?

İlk tipteki seçeneklerim; Lazer Vertigo ve Nolan N61/62 serisi
İkinci tipteki seçeneğim; Vemar vssev (sıfır fiyatını bilmiyorum ama temiz bir ikinci elini uygun fiyata gördüm) fiberglass ve özellikleri iyi.

Bir de Lazer'in Vertigo serisi yerine LZ6 serisi almak çok fazla farkeder mi? Yani ikisi de plastik tabanlı olduğu için soruyorum, aralarında 50-70 ytl falan fark var.

Ben de nolan n62 aldım fuardan daha henüz deneme şansım olmadı olmasını da istemiyorum umarım hiç ihtiyacım olmaz..Ve süs olarak başımda durur...Ayrıca montumuda RİCHA marka aldım.modelini hatırlamıyorum şimdi...

Airoh S4 modelini nereden ve ne kadarlık bir fiyat aralığına alabilirim bilgisi olan var mı?

arkadaslar nolan n-com lu modelini almayi dusunuyorum n-com unitesinin fiyatini bilen varmi

Ncom Fiyatları Euro olarak geçmekte, bir ara sorduğumda 225-250 Ytl arası gibi bir bilgi verilmişti...

Arkadaslar bir Cruiser kullanıcısı olmama rağmen X-Lite 701 fullface kask aldım. Kask yapı olarak küçük ve çok hafif. hava kanallarıda yeterli. ADAC onayı olan bi kask ve işçilik harika diyebilirim. Bütçesi elveren herkese tavsiye ederim

Kask için max. 250 YTL'lik bir bütçem var. Sizce plastik tabanlı (termoplastik, lexan, teknopolimer vs.) bir kask almak mı daha iyi, yoksa temiz, ikinci el, düşmemiş çizilmemiş bir fiberglass kask almak mı daha iyi?

İlk tipteki seçeneklerim; Lazer Vertigo ve Nolan N61/62 serisi
İkinci tipteki seçeneğim; Vemar vssev (sıfır fiyatını bilmiyorum ama temiz bir ikinci elini uygun fiyata gördüm) fiberglass ve özellikleri iyi.

Bir de Lazer'in Vertigo serisi yerine LZ6 serisi almak çok fazla farkeder mi? Yani ikisi de plastik tabanlı olduğu için soruyorum, aralarında 50-70 ytl falan fark var.

arkadasim bende kask var daha iki kere kullandim ama aniden gelen askerlik yuzunden satiyorum. lazer vertigo viper. aklında bulunsun cizik yok kutusunda

selamlar , dün nolan n61 kask almak üzereydim fakat iç tarafının çıkmadığını öğrendim. bunun temizlenme gibi bi sıkıntısı oluyo sanırım başka dezavantajı olur mu. bi de lazer vertigo kask aklımı çeliyo , hangisini almalıyım şaşırdım...

BYE kaskları!

Arkadaşlar yamahanın websitesi fotoğraf galerisinde yanılmıyorsam BYE marka kasklar gördüm ve çok beğendim! bunları nerde bulabileceğimi bilen war mı? internette dahi dişe dokunur bişe bulamadım! :pale: yardımlarınızı beklemekteym! Şimdiden teşekkürler!

Valla bende ortalığı talan ettim bulamadım :silent: :silent:
Hiç bir yerde çıkmıyor :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar