Merhabalar,
Lütfen Kask alırken ithalatçı firmalardan Kasklar ile ilgili doküman talep edin!
250-300 ya da 150 YTL ve kaskın dış görünümüne bakarak, Bu hoş duruyor, Bu daha şık, En alttaki daka güzel gibi yorumlar yerine bilimsel hareket edin!!!!
Otomobilde Airbag ve emniyet kemeri neyse Motosiklette Kask odur!! Kask Yaşam demektir.
Kaskların TS standardı varmı bilemem fakat İthalatçı firma satmakta olduğu Kaskların bir sertifikasını mutlaka verebilmeli!! Bu kasklar gökten düşmüyor ya.
Dış kabuk malzemesi nedir, İmalat şekli nedir, Starfor dansitesi nedir, Kask çene bağı güvenlimi!! açma kapama mekanizması hangi türden?
bu kadar para veriyorsunuz. Peki Kask içi döşemenin kalitesi nedir, çıkartılabilir ve yıkanabilirmi? Anti-Bakteril mi? Bu fiyatlardaki Kasklarda bu gibi bilgiler satıcı tarafından istemeden anlatılmalı!! eğer işini bilen bir satıcı ise tabi.
Ben İzmirde ne sattığını dahi bilmeyen bayilerle tanıştım!! eee işte bu kask çok konforlu, kafada rahat duruyor ve en çok sattığımız model size bunu tavsiye ederim fiyatı bu ama alıcıysanız birşeyler yaparız... Bu nasıl bir iş yaaa???
Bu şekilde can pazarlığı olmaz. onun için, Ben Kasklarımı yurtdışından sipariş ettim.Sipariş ettiğim kasklar ECE-R 22.05 Normlarına (Standartlarına) uygun! Bu norm Avrupada uyulması mecburi bir Norm. Kask satıcıları en azından buna benzer bir standartı belgelemeli bence.
Kazasız günler dileği ile.
Özer