model çok güzel şimdiden güle güle kullan ..
fiyatına bakılırsa kaliteli birşey herhalde.
fiyatına bakılırsa kaliteli birşey herhalde.
selam. bu fiyatı peşin verebilirsen sana airoh sv 55 kask tavsiye ederim. kaskın satış fiyatı 300 ytl ancak peşin ödemede %20 indirim yapıyorlar. buda 240 ytl ye denk gelir. kaskı görmek istersen linke tıkla. http://www.airoh.com/ENGLISH/apribili/thermoplastic/sv55/SV29.htmattilamm' Alıntı:http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43898
ben bunu almayı planlıyorum... bütçemin el verdiği en iyi çeneden açılır bu sanırım![]()
Ama ben gördüm:bounce:Açmayacaksak çeneli bir kask almanın da hiçbir mantığı yok sen en iyisi çenesiz al dostumderin' Alıntı:Sıcak havalarda düşüp ya da kaza yapıp çeneni dağıtma riski daha mı az? Çenesi açılan bir kask alsanız da sakın açık kullanmayın. Ayrıca kaskta bulunan bu tür hareketli parça darbelerde kaskın dağılma riskini arttırır. Ben hiç bir profesyonel motorcunun açılır bir kask kullandığını görmedim.
raven' Alıntı:selam. bu fiyatı peşin verebilirsen sana airoh sv 55 kask tavsiye ederim. kaskın satış fiyatı 300 ytl ancak peşin ödemede %20 indirim yapıyorlar. buda 240 ytl ye denk gelir. kaskı görmek istersen linke tıkla. http://www.airoh.com/ENGLISH/apribili/thermoplastic/sv55/SV29.htm
kaskı alabileceğin yerler : altunizade seyhan motor, ümraniye yıldız ticaret, sirkeci yıldız ticaret. 240 ytl den fazla verme hatta pazarlık yap 230 a alırsın. kask italyan malı ve ayrıca güneş vizörü var, buğu önleyici bir aparat daha var cama takılıyor. içleri çıkabiliyor.
jawa' Alıntı:skull kaskı al motoruda alırsın inşallah :farao:
ancak bu benim "pena" işine dönmesin!
fi tarihinde gitara heves saldım.gitar satan dükkanlara gidip kedinin ciğere bakması gibi gitarlara bakıyorum.gitarı olan bir arkadaşla dükkana gittiğimiz bir gün arkadaş satıcı ile konuşuyor, tel alıyor, distorşın(tam yazılışını bilmiyorum) soruyor falan derken ben de o gazla bi tane pena aldım.arkadaş sağolsun "sende gitar yok ki niye pena alıyorsun" diyerek iki paralık zevkimizi o saniye heder etti.olum alacaz elbet bulunsun evde, diyerek sanki bulunmaz çok önemli bir parçaymış gibi penamı cebime attım.
yıllar geçti gitar hevesim bitti. tabi gitar falan almadım.penayı da kaybettim :cherry: ama senin durum farklı tabi.motor aşkı kolay kolay geçmez bundan eminim.
rica ederim. kaskı motoru aldığın yere de getirtebilirsin tabi de dediğim fiyata getirebilirse gayet iyi olur, en fazla kargo ücreti ekstra olabilir. bayiye sor eğer getiremem derse başka şekilde hallederiz. mesela senin yerine bayiye ben gider pazarlığını yaparım. sen parayı onların hesabına yatırırsın onlarda sana kargo ile gönderirler. kargoya vermeden önce kaskı satan bayi ile de görüştürebilirim. bana turkcellli bi numara verirsen durumdan hebrdar edebilirim seni.attilamm' Alıntı:parayı peşin verebilirim ama ankarada bi yer bulmam gerekiyor... motoru aldım bayiye bu modeli bir sorayım belki getirtebilir benim için... ilgin için teşekkr ederim gerçekten çok iyibir kaska benziyor